Brukere online: 1250
Brukere i dag: 10066
Brukere siste 7 dager: 183637
50 g smør
50 g melis
1 vaniljestang
150 g hvit sjokolade
2 ss hvit rom
2 ss sitronsaft
60 g kokos
Fyll:
30 skåldede mandler
Pynt:
40 g kokos
Pisk mykt smør og melis sammen. Snitt opp vaniljestangen og skrap ut det svarte belegget som er inni med en kniv. Rør vaniljefrøene inn i smørkremen. Riv den hvite sjokoladen (dette gjøres greit i mandelkvern) og ha i. Bland så i rom, sitronsaft og kokos. Rør blandingen jevn og la den så stå kjølig i 15-30 minutter.
Form massen til kuler med hendene. Trykk en skåldet mandel inni hver kule og trill konfektmassen rundt mandelen til du får en jevn kule som dekker mandelen helt.
Rull deretter hver kule i kokos. Sett trøflene kjølig til de har stivnet.
Pass på at vaniljestangen du kjøper er myk. Ekte vanilje gir best smak, men du kan alternativt bruke 3 ts vaniljesukker i stedet.
"Jamaicatrøfler" oppbevares kjølig.
Skriv ny kommentar