Brukere online: 846
Brukere i dag: 3630
Brukere siste 7 dager: 195483
"Kärleksmums" er svenskenes svar på den norske "Kvikklunsjkaken", og er uhyre populær i hele Sverige!
Sjokoladekaken er saftig og god, og slår godt an ved alle anledninger.
Oppskriften er til liten langpanne.
2 egg
3 dl sukker
4,5 hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 ss kakao
150 g smør
1,5 dl melk
Glasur:
4 ss smeltet smør
3 ss kald kaffe
1 ss kakao
2 ts vaniljesukker
250 g melis
Pynt:
kokos
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Rør nedi melken. Sikt det tørre sammen og vend i. Bland til slutt i smeltet smør og rør til en jevn deig.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min (sjekk med kakenål). Avkjøl kaken i formen til den lunken. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret.
Bland sammen alt til glasuren. Bre over kaken mens kaken fortsatt er lunken. Dryss over kokos og del kaken opp i firkanter.
Kaken er kjempefin å fryse.
Se også oppskrift på "Love Yummies", som er samme kake laget i stor langpanne.
Skriv ny kommentar