Brukere online: 67
Brukere i dag: 1466
Brukere siste 7 dager: 195570
Rømmekake tilsatt kokos gir en myk og utrolig saftig kokoskake!
Kokoskake med rømme smaker fantastisk helt nystekt, men holder seg god lenge.
Se også Kokoskake i langpanne.
2 store egg
3 dl sukker
3 dl lettrømme
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1,5 dl kokos
Pynt:
melisdryss
Pisk egg og sukker sammen i en bakebolle med stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis!). Visp inn rømmen. Visp deretter inn bakepulver og hvetemelet. Rør inn kokos til slutt.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180°C i 40-45 min.
Avkjøl kaken i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat. Pynt med et lite melisdryss.
"Kokoskake med rømme" er kjempefin å fryse.
Skriv ny kommentar