Makronmuffins

Makronmuffins
Ingredienser

3 egg
200 g sukker
1,5 ts mandelessens
150 g italienske makroner (Amaretti)
125 g hvetemel
125 g smør
50 g hasselnøtter

Pynt:
papirformer
15 g italienske makroner (Amaretti)

Fremgangsmåte

Smelt og avkjøl smøret. Pisk egg og sukker til eggedosis. Knus makronene fint i morter. Hakk hasselnøttene fint. Bland alle ingrediensene i eggedosisen til en jevn deig.

Fyll deigen i doble papirformer. Dryss på litt ekstra knuste makroner. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 15 min.

Tips

Amaretti får du nå kjøpt i de fleste store matvarebutikkene, blant annet på ICA.

Doble papirformer gjør at muffinsene holder fasongen bedre.

Muffinsene er kjempefine å fryse.

Kakekategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift