Brukere online: 1994
Brukere i dag: 20097
Brukere siste 7 dager: 196052
100 g smør
1,5 dl sukker
2,5 dl hvetemel
1 eggeplomme
0,5 ts kanel
1,5 dl finhakkede hasselnøtter
Smuldre mykt smør i melet. Tilsett sukker, kanel og eggeplommen. Bland til en jevn deig. Kna inn fint hakkede hasselnøtter til slutt.
Form deigen til ruller som er ca 4 cm i diameter. Sett dem i kjøleskapet i ca 1 time, til de har blitt faste.
Skjær rullene i tynne skiver. Legg skivene på bakepapirdekkede stekeplater. Stek kakene midt i ovnen ved 200°C i ca 10 min, eller til de er gyldne i kantene. Avkjøl kakene litt på platen før de forsiktig flyttes over på rist og avkjøles helt.
"Nötbryssel" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Skriv ny kommentar