Ovnsbakt frukt

 

Varm, ovnsbakt, karamellisert frukt smaker nydelig!

 

Sunn og deilig dessert!  Tongue smile

 

Ingredienser:

♥ Blandet frukt (f.eks. plommer, nektariner, druer, blåbær, kiwi - men bruk det du liker best)

♥ 1-2 ts vaniljeessens eller -ekstrakt
♥ 120 g flytende honning
♥ 75 g smør

Pynt:
♥ pistasjnøtter
♥ flytende honning

 

Fremgangsmåte:

Del opp frukt i store biter og legg i en liten, ildfast form. Drypp over vaniljeekstrakt og deretter flytende honning. Legg på smør i små klatter.

Stekes midt i ovnen ved 210°C i ca 15-20 min. Frukten skal da være mør og karamellisert. Dryss over pistasjnøtter og ringle over litt ekstra flytende honning.

Serveres varm og nylaget!

 

Tips:

Vaniljekesam er nydelig og sunt tilbehør til "Ovnsbakt frukt"!

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ovnsbakt frukt
Ingredienser

Blandet frukt (f.eks. plommer, nektariner, druer, blåbær, kiwi - men bruk det du liker best)

1-2 ts vaniljeessens eller -ekstrakt
120 g flytende honning
75 g smør

Pynt:
pistasjnøtter
flytende honning

Fremgangsmåte

Del opp frukt i store biter og legg i en liten, ildfast form. Drypp over vaniljeekstrakt og deretter flytende honning. Legg på smør i små klatter.

Stekes midt i ovnen ved 210°C i ca 15-20 min. Frukten skal da være mør og karamellisert. Dryss over pistasjnøtter og ringle over litt ekstra flytende honning.

Serveres varm og nylaget!

Tips

Vaniljekesam er nydelig og sunt tilbehør til "Ovnsbakt frukt"!

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift