Brukere online: 1823
Brukere i dag: 21253
Brukere siste 7 dager: 195225
Varm, ovnsbakt, karamellisert frukt smaker nydelig!
Sunn og deilig dessert!
Ingredienser:
♥ Blandet frukt (f.eks. plommer, nektariner, druer, blåbær, kiwi - men bruk det du liker best)
♥ 1-2 ts vaniljeessens eller -ekstrakt
♥ 120 g flytende honning
♥ 75 g smør
Pynt:
♥ pistasjnøtter
♥ flytende honning
Fremgangsmåte:
Del opp frukt i store biter og legg i en liten, ildfast form. Drypp over vaniljeekstrakt og deretter flytende honning. Legg på smør i små klatter.
Stekes midt i ovnen ved 210°C i ca 15-20 min. Frukten skal da være mør og karamellisert. Dryss over pistasjnøtter og ringle over litt ekstra flytende honning.
Serveres varm og nylaget!
Tips:
Vaniljekesam er nydelig og sunt tilbehør til "Ovnsbakt frukt"!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Blandet frukt (f.eks. plommer, nektariner, druer, blåbær, kiwi - men bruk det du liker best)
1-2 ts vaniljeessens eller -ekstrakt
120 g flytende honning
75 g smør
Pynt:
pistasjnøtter
flytende honning
Del opp frukt i store biter og legg i en liten, ildfast form. Drypp over vaniljeekstrakt og deretter flytende honning. Legg på smør i små klatter.
Stekes midt i ovnen ved 210°C i ca 15-20 min. Frukten skal da være mør og karamellisert. Dryss over pistasjnøtter og ringle over litt ekstra flytende honning.
Serveres varm og nylaget!
Vaniljekesam er nydelig og sunt tilbehør til "Ovnsbakt frukt"!
Skriv ny kommentar