Brukere online: 866
Brukere i dag: 4208
Brukere siste 7 dager: 198137
250 g marsipan
1 ss konjakk
Pynt:
sjokoladestrøssel
Ha sjokoladestrøssel i en flat suppebolle e.l. Kna konjakk inn i marsipanen slik at den blir litt klebrig.
Form små kuler (bruk fuktige hender) og rull kulene i sjokoladestrøsselet. Sett kjølig til kulene har stivnet.
Bruk marsipan av god kvalitet, for eksempel Ekte marsipan (fra Odense) eller Råmarsipan (fra Anthon Berg).
Du kan bytte ut konjakken med Baileys eller annen likør, som f.eks Tia Maria.
Hvis du er glad i nøtter kan du ha en nøtt i midten av marsipankulen før du ruller den i strøssel. Du kan også ha en sjokoladebit (f. eks. en non-stop) eller en bit med nougat i midten. Bruk fantasien!
Oppbevar konfekten kjølig i en liten kakeboks med tettsluttet lokk. Ha matpapir mellom lagene.
Skriv ny kommentar