Tyttebærkrem

Tyttebærkrem er nydelig som tilbehør til for eksempel Strull eller Krumkaker.

Også herlig som fyll i bløtkake eller rullekake. 

Og virkelig fantastisk sammen med nystekte vafler!

 

Ingredienser:

♥ 2 dl kremfløte
♥ 2 dl seterrømme (se tips)
♥ 2 dl melis
♥ 4 ts vaniljesukker
♥ 4 dl rørt tyttebærsyltetøy (se tips)

 

Fremgangsmåte:

Pisk kremfløten til tykk krem.

Tilsett seterrømme, melis og vaniljesukker.

 

 

Bland dette forsiktig sammen. Vend deretter inn tyttebærsyltetøy.

 

 

Ha tyttebærkremen i en skål og oppbevares i kjøleskapet frem til servering.

 

 

Tips:

♥ Bruk seterrømme fordi det gir tykkere krem enn lettrømme. 

♥ Bruk tyttebærsyltetøy av god kvalitet, som smaker skikkelig av tyttebær. Pass imidlertid på at det ikke er for rennende, ellers blir tyttebærkremen for tynn i konsistensen. 

 

Tyttebærkremen er nydelig sammen med f eks tradisjonelle, hjemmebakte Strull

 

 

God fornøyelse! 

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Tyttebærkrem
Ingredienser

♥ 2 dl kremfløte
♥ 2 dl seterrømme (se tips)
♥ 2 dl melis
♥ 4 ts vaniljesukker
♥ 4 dl rørt tyttebærsyltetøy (se tips)

Fremgangsmåte

Pisk kremfløten til tykk krem.

Tilsett seterrømme, melis og vaniljesukker.

Bland dette forsiktig sammen. Vend deretter inn tyttebærsyltetøy.

Ha tyttebærkremen i en skål og oppbevares i kjøleskapet frem til servering.

Tips

♥ Bruk seterrømme fordi det gir tykkere krem enn lettrømme. 

♥ Bruk tyttebærsyltetøy av god kvalitet, som smaker skikkelig av tyttebær. Pass imidlertid på at det ikke er for rennende, ellers blir tyttebærkremen for tynn i konsistensen. 

Desserter
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift