Brukere online: 166
Brukere i dag: 1126
Brukere siste 7 dager: 195603
100 g smør
1,5 dl kremfløte
300 g kokesjokolade
3 ss sukker
2 ts vaniljesukker
4 ss kakao
3 ss konjakk
Pynt:
melis
Kok opp smør og kremfløte i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt sjokolade, sukker, vaniljesukker og kakao. Rør til sjokoladen har smeltet. Rør til slutt i konjakk.
Sett kjelen i kjøleskapet over natten, så sjokoladeblandingen stivner til fast sjokoladetrøffel.
Form sjokoladen til små egg som rulles i melis.
"Konjakkegg" er sjokoladetrøfler som har lang holdbarhet, men de må stå i kjøleskapet, ellers blir de klissete.
1 kommentar
Tenkte å lage noe sånt, er
Tenkte å lage noe sånt, er det mulig å bruke baileys istedenfor? Har noen som er vanvittig glad i bailey, så vil gjerne ha en veldig klar smak av det.
Skriv ny kommentar