
Brukere online: 50
Brukere i dag: 975
Brukere siste 7 dager: 202056
2 eggehviter
200 g mandler
200 g melis
Skåld og mal mandlene. Stivpisk eggehvitene og bland med mandler og melis.
Sett små topper med to teskjeer på stekeplater dekket med bakepapir. Ha litt avstand mellom kakene fordi de flyter litt ut under stekingen.
Stek makronene midt i ovnen ved 200°C i ca 10 min, til de er lett gyldne. Avkjøl på rist.
Oppbevar "Mandelmakronene" i tettsluttet kakeboks med matpapir mellom lagene.
Se også oppskrift på "Kongemakroner".
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5297 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Digg Banankake i langpanne blir enda d ...
Kremostsuppe er en enkel, men kjempego ...
Verdens Beste til 17. mai (som rund ka ...
Lyst til å lage en imponerende Flaggka ...
Ostekake med gelélokk i langpanne 😍 P ...
Ostekake med sitron og jordbærkrem på ...
17. mai - den store Pavlovadagen! 🤩🇳 ...
Red Velvet Cake i langpanne 😍 Amerika ...
Daimkake de luxe 🌟 er en dobbel versj ...
Brukere online: 50
Brukere i dag: 975
Brukere siste 7 dager: 202056
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Add this ID to the plugin's Hide Photos setting:
2 kommentarer
Er det mulig å sløyfe
Er det mulig å sløyfe mandlene med hasselnøtter?
Hadde dessverre ikke nok mandler hjemm.
Jeg vokste opp med å lage
Jeg vokste opp med å lage disse med min mor til jul. Hun lagde alltid marengs først, altså pisket eggehviter med melis for deretter å blande med mandler. Jeg synes det da blir lettere å blande og deigen blir ikke så tung.
Ellers brydde vi oss aldri om å skolde mandlene. Makronene ble nok ikke så pene da, men vi spiste dem opp uansett.
God jul!
Skriv ny kommentar