Brukere online: 1730
Brukere i dag: 10236
Brukere siste 7 dager: 195559
225 g hvetemel
3 ts bakepulver
1 ss sukker
3 dl helmelk
30 g smør
2 egg
Servering:
lønnesirup ("maple syrup")
Bland sammen hvetemel, bakepulver og sukker i en bolle. Pisk sammen helmelk, smeltet smør og eggene i en annen bolle. Bland melkeblandingen med de tørre ingrediensene (ikke rør mer enn nødvendig, ellers blir deigen seig).
Stek små pannekaker i stekepanne. Bruk ekstra smør eller formspray til stekepannen og pass nøye på at varmen ikke er for sterk. Pannekakene trenger tid til å bli helt gjennomstekte.
"Amerikanske pannekaker" smaker best nylaget.
Se også oppskrift på "Amerikanske Hotcakes" og "Pancakes".
4 kommentarer
Kan man bruke lettmelk?
Kan man bruke lettmelk?
Er det slik å forstå at man
Er det slik å forstå at man ikke skal la denne røra stå å svelle slik som man ellers gjør med andre pannekakeoppskrifter?
Smøret skilte seg fra
Smøret skilte seg fra helmelken og la seg i små klumper på toppen. Hva gjorde jeg galt og er røra fortsatt brukanes?
Takk for oppskriften!
Takk for oppskriften!
Skriv ny kommentar