Smuldrepai i porsjonsformer

Smuldrepai i porsjonsformer
Ingredienser

900 g stikkelsbær
2 dl sukker

Smuldredeig:
2,5 dl hvetemel
1 dl sukker
100 g smør
50 g cashewnøtter

Pynt:
1 ss brunt sukker

Fremgangsmåte

Fordel rensede bær i porsjonsformer. Dryss over sukker.

Til smuldredeigen has mel, sukker og svært grovt hakkede cashewnøtter i en bolle. Ha i smeltet smør og bland sammen. Bruk hendene til å smuldre deigen over bærene i formene. Dryss over brunt sukker til slutt.

Stek kakene midt i ovnen ved 200°C i 25-30 min.

Tips

Kakene bør helst serveres nylaget.

Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Hei :) Hvor mange porsjonsformer er denne oppskriften regnet til?

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift