Brukere online: 686
Brukere i dag: 155
Brukere siste 7 dager: 195745
Påskeskumfudge har jeg laget etter samme oppskrift som Skumnissefudge, som er kjempepopulære til jul.
Resultatet ble akkurat like bra med påskeskum!
Gøy med hjemmelaget påskegodteri! 😃
Ingredienser:
♥ 200 g påskeskum (se tips)
♥ 100 g smør
♥ 4 dl sukker
♥ 2 dl kremfløte
♥ 200 g hvit sjokolade
Pynt:
♥ 2 ss kakestrøssel (se tips)
Fremgangsmåte:
Ha påskeskum og smør i en kjele.
Tilsett sukker og kremfløte.
Varm opp på middels varme mens du rører, helt til påskeskumbitene har smeltet helt.
Dette tar 10 - 15 minutter, så ha tålmodighet (se tips). 😊
Når skummet har løst seg opp helt, tas kjelen av platen.
Del den hvite sjokoladen opp i mindre biter og ha bitene i kjelen. La den hvite sjokoladen smelte og rør blandingen jevn.
Kle en firkantet form med bakepapir (jeg brukte her en form som er 20 x 20 cm). Hell fudgemassen i formen.
Dryss på kakestrøssel.
Sett formen i kjøleskapet i et par timer (eller over natten) til fudgen har stivnet helt.
Løft fudgen ut av formen ved å ta tak i bakepapiret.
Skjær den i firkanter.
Tips:
♥ Påskeskum (kaniner) fås kjøpt i matbutikker rundt påsketider.
♥ Du kan også lage fudge av annet skumgodteri, slik som for eksempel skumbananer (uten sjokolade) eller Ahlgrens biler.
♥ Hvis du klipper opp påskeskum i mindre biter før du har dem i kjelen, vil de smelte raskere.
♥ Det blir dekorativt med et dryss kakestrøssel på fudgen.
♥ Påskeskumfudge kan oppbevares i kjøleskapet, men tåler også å ligge i romtemperatur.
😃 😃 😃
Artig!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 200 g påskeskum (se tips)
♥ 100 g smør
♥ 4 dl sukker
♥ 2 dl kremfløte
♥ 200 g hvit sjokolade
Pynt:
♥ 2 ss kakestrøssel (se tips)
Ha påskeskum og smør i en kjele. Tilsett sukker og kremfløte.
Varm opp på middels varme mens du rører, helt til påskeskumbitene har smeltet helt. Dette tar 10 - 15 minutter, så ha tålmodighet (se tips). 😊
Når skummet har løst seg opp helt, tas kjelen av platen.
Del den hvite sjokoladen opp i mindre biter og ha bitene i kjelen. La den hvite sjokoladen smelte og rør blandingen jevn.
Kle en firkantet form med bakepapir (jeg brukte her en form som er 20 x 20 cm). Hell fudgemassen i formen. Dryss på kakestrøssel.
Sett formen i kjøleskapet i et par timer (eller over natten) til fudgen har stivnet helt.
Løft fudgen ut av formen ved å ta tak i bakepapiret. Skjær den i firkanter.
♥ Påskeskum (kaniner) fås kjøpt i matbutikker rundt påsketider. Du kan også lage fudge av annet skumgodteri, slik som for eksempel skumbananer (uten sjokolade) eller Ahlgrens biler.
♥ Hvis du klipper opp påskeskum i mindre biter før du har dem i kjelen, vil de smelte raskere.
♥ Det blir dekorativt med et dryss kakestrøssel på fudgen.
♥ Påskeskumfudge kan oppbevares i kjøleskapet, men tåler også å ligge i romtemperatur.
2 kommentarer
Hvor lang holdbarhet har…
Hvor lang holdbarhet har disse?🤩
Følger!
Følger!
Skriv ny kommentar