Mild kanelkake med mandler


Dette er en kjempegod hverdagskake med mild kanelsmak og hakkede mandler på toppen!

Se også oppskrift på Kanelkake med valnøtter.

Mild kanelkake med mandler
Ingredienser

3 egg
2 dl sukker
2 ts bakepulver
1 ts kanel
250 g hvetemel
100 g smør
1 dl vann

Pynt:
50 g skåldede mandler

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt sammen de tørre ingrediensene og bland i. Kok opp vann og smør og rør det varmt i deigblandingen.

Ha deigen i en avlang, smurt form (1,5 liter) med bakepapir i bunnen. Dryss over hakkede mandler.

Stek kaken nederst i ovnen ved 175°C i ca 40 min.

Tips

Kaken egner seg godt til frysing!

Kakekategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift