Brukere online: 1635
Brukere i dag: 12207
Brukere siste 7 dager: 201322
Tyttebærkrem er nydelig som tilbehør til for eksempel Strull eller Krumkaker.
Også herlig som fyll i bløtkake eller rullekake.
Og virkelig fantastisk sammen med nystekte vafler!
Ingredienser:
♥ 2 dl kremfløte
♥ 2 dl seterrømme (se tips)
♥ 2 dl melis
♥ 4 ts vaniljesukker
♥ 4 dl rørt tyttebærsyltetøy (se tips)
Fremgangsmåte:
Pisk kremfløten til tykk krem.
Tilsett seterrømme, melis og vaniljesukker.
Bland dette forsiktig sammen. Vend deretter inn tyttebærsyltetøy.
Ha tyttebærkremen i en skål og oppbevares i kjøleskapet frem til servering.
Tips:
♥ Bruk seterrømme fordi det gir tykkere krem enn lettrømme.
♥ Bruk tyttebærsyltetøy av god kvalitet, som smaker skikkelig av tyttebær. Pass imidlertid på at det ikke er for rennende, ellers blir tyttebærkremen for tynn i konsistensen.
Tyttebærkremen er nydelig sammen med f eks tradisjonelle, hjemmebakte Strull!
God fornøyelse!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 2 dl kremfløte
♥ 2 dl seterrømme (se tips)
♥ 2 dl melis
♥ 4 ts vaniljesukker
♥ 4 dl rørt tyttebærsyltetøy (se tips)
Pisk kremfløten til tykk krem.
Tilsett seterrømme, melis og vaniljesukker.
Bland dette forsiktig sammen. Vend deretter inn tyttebærsyltetøy.
Ha tyttebærkremen i en skål og oppbevares i kjøleskapet frem til servering.
♥ Bruk seterrømme fordi det gir tykkere krem enn lettrømme.
♥ Bruk tyttebærsyltetøy av god kvalitet, som smaker skikkelig av tyttebær. Pass imidlertid på at det ikke er for rennende, ellers blir tyttebærkremen for tynn i konsistensen.
Skriv ny kommentar