French Toast

 

I went to a restaurant that serves "breakfast at any time". So I ordered French Toast during the Renaissance.

 

(Steven Wright)

Ha-ha  Laughing


Ikke innbill deg at "French Toast" har noe med Frankrike å gjøre. Dette er skikkelig amerikanske saker!

Sørstatenes svar på norske "Arme riddere" (se oppskrift her på Det søte liv) blir mektige og gode, og skal aller helst serveres varme med både smør og lønnesirup!

MmmmNAM! 


Vil du i stedet kjøre fransk manér, kan du lage "Pain perdu" (du finner også denne oppskriften her på Det søte liv).

Oppskriften på "French Toast" er beregnet på 3-4 personer.

 

Ingredienser:

♥ 8-10 stk skiver loff (se tips)
- -
♥ 4 store egg
♥ 2 ss sukker eller flytende honning
♥ 2,5 dl matfløte
- -
♥ smør til steking

 

Fremgangsmåte:

Pisk sammen egg, sukker (eller honning) og matfløte.

Dypp én loffskive om gangen i blandingen. Vil du ha de skikkelig mektige som de egentlig skal være, så lar du de ligge i 30 sekunder og bli skikkelig gjennomtrukket. (Vil du ha dem mindre mektige holder det å dyppe de raskt i blandingen).

Stek skivene så i stekepanne med litt smør, så de blir gyldne på begge sider.

Serveres nystekte med lønnesirup!

 

Tips:

Helt ekte, amerikansk "French Toast" skal lages med typisk, amerikansk loff - det vil si firkantet kjøpeloff oppskåret i skiver (du vet den typen loff som inneholder så mye E-stoffer at den holder seg "fersk" og myk i ukevis...). Gir best resultat!

 

♥ ♥ ♥ ♥ 

French Toast
Ingredienser

8-10 stk skiver loff (se tips)
- -
4 store egg
2 ss sukker eller flytende honning
2,5 dl matfløte
- -
smør til steking

Fremgangsmåte

Pisk sammen egg, sukker (eller honning) og matfløte.

Dypp én loffskive om gangen i blandingen. Vil du ha de skikkelig mektige som de egentlig skal være, så lar du de ligge i 30 sekunder og bli skikkelig gjennomtrukket. (Vil du ha dem mindre mektige holder det å dyppe de raskt i blandingen).

Stek skivene så i stekepanne med litt smør, så de blir gyldne på begge sider.

Serveres nystekte med lønnesirup!

Tips

Helt ekte, amerikansk "French Toast" skal lages med typisk, amerikansk loff - det vil si firkantet kjøpeloff oppskåret i skiver (du vet den typen loff som inneholder så mye E-stoffer at den holder seg "fersk" og myk i ukevis...). Gir best resultat!

Oppskriften på "French Toast" er beregnet på 3-4 personer.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift