Brukere online: 2030
Brukere i dag: 22889
Brukere siste 7 dager: 196060
I have a pure and never-ending love for chocolate!
♥
Denne oppskriften på "Adorable, Lovable Chocolate Brownies" inneholder både smeltet mørk sjokolade og kakao, som gir helt fantastisk sjokoladesmak!
OG JEG ELSKER DE ROMANTISKE KJÆRLIGHETSMOTIVENE!
Oppskriften er til liten langpanne.
Ingredienser:
Chocolate Brownies:
♥ 200 g smør
♥ 200 g mørk sjokolade (70%)
♥ 4 store egg
♥ 5 dl sukker
♥ 1,5 dl hvetemel
♥ 3 ss kakao
♥ 3 ts vaniljesukker
Pynt:
♥ melisdryss (se tips)
♥ Fremgangsmåte:
Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt sjokolade. La sjokoladen smelte i det varme smøret og rør blandingen jevn.
Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør i sjokoladesmøret. Sikt mel, kakao og vaniljesukker og bland i til en jevn deig.
Ha deigen i en bakepapirkledd, liten langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min (kaken skal fortsatt virke bløt).
Ta kaken ut av ovnen og la den stå i kjøleskapet i et par timer (eller over natten) så den stivner i konsistensen.
Løft kaken ut av langpannen og del den opp i passe store firkanter. Dryss over melis til pynt, eventuelt ved bruk av stensiler (se tips).
♥ Tips:
♥ Det er meget viktig at du ikke steker kaken for lenge, for da mister den sin bløte konsistens. Kaken ser ikke gjennomstekt ut når du tar den ut av ovnen, men stivner når den har stått lenge nok i kjøleskapet (smøret og sjokoladen i kaken vil da blir hardt og gjøre at kaken blir fast i konsistensen).
♥ "Chocolate Brownies" er supergode pyntet med dumlekrem, se egen oppskrift her på www.detsoteliv.no.
♥ Den skjønne pynten på browniesene du ser på bildet lager du enkelt ved hjelp av stensiler med kjærlighetsmotiv.Fås blant annet kjøpt i merket Wilton i nettbutikken til Cacas, se www.cacas.no
Her ser du bilde av stensilene jeg brukte da jeg lagde disse browniesene:
Bare legg stensilen på browniesstykket og sikt over melis.
Fjern stensilen forsiktig og vips har du utrolig nydelige "Adorable, Lovable Chocolate Brownies"
Best Lover......
Best kisser....
Always...
♥ ♥ ♥ ♥
Chocolate Brownies:
200 g smør
200 g mørk sjokolade (70%)
4 store egg
5 dl sukker
1,5 dl hvetemel
3 ss kakao
3 ts vaniljesukker
Pynt:
melisdryss (se tips)
Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt sjokolade. La sjokoladen smelte i det varme smøret og rør blandingen jevn.
Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør i sjokoladesmøret. Sikt mel, kakao og vaniljesukker og bland i til en jevn deig.
Ha deigen i en bakepapirkledd, liten langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min (kaken skal fortsatt virke bløt).
Ta kaken ut av ovnen og la den stå i kjøleskapet i et par timer (eller over natten) så den stivner i konsistensen.
Løft kaken ut av langpannen og del den opp i passe store firkanter. Dryss eventuelt over melis til pynt (se tips).
Det er meget viktig at du ikke steker kaken for lenge, for da mister den sin bløte konsistens. Kaken ser ikke gjennomstekt ut når du tar den ut av ovnen, men stivner når den har stått lenge nok i kjøleskapet (smøret og sjokoladen i kaken vil da blir hardt og gjøre at kaken blir fast i konsistensen).
Den skjønne pynten på browniesene du ser på bildet lager du enkelt ved hjelp av stensiler med kjærlighetsmotiv. Fås blant annet kjøpt i nettbutikken til www.cacas.no i merket Wilton. Bare legg stensilen på browniesstykket og sikt over melis. Fjern stensilen forsiktig og vips har du "Adorable, Lovable Chocolate Brownies":-)
1 kommentar
Prøvde denne, men med en vri.
Prøvde denne, men med en vri... En plate kokesjokolade og en plate med mørk sjokolade med appelsinbiter. Det ble veldig friskt og godt
Skriv ny kommentar