Brukere online: 101
Brukere i dag: 1240
Brukere siste 7 dager: 195589
Søte, små dessertskåler med lys sjokolademousse og jordbær er garantert populære på nasjonaldagen!
Jeg har dyppet jordbærene i smeltet sjokolade for å gjøre dem ekstra gode
Sjokolademoussen er laget med lys kokesjokolade, som gir den en mild og deilig sjokoladesmak.
Konsistensen er fløyelsmyk!
Oppskriften gir 6 søte, små porsjoner.
Ingredienser:
♥ 100 g lys kokesjokolade
♥ 2 eggeplommer
♥ 3 dl kremfløte
Fremgangsmåte:
Smelt sjokoladen i en metallbolle over vannbad. Rør i eggeplommene, én om gangen. Avkjøl litt.
Pisk kremfløten til myk og luftig krem. Vend litt og litt av sjokoladeblandingen inn i kremen (ikke omvendt). Rør til alle kremklumper forsvinner.
Fordel sjokolademoussen i 6 små porsjonsformer eller i en liten serveringsskål. Settes i kjøleskapet i et par timer til moussen har stivnet.
Pynt gjerne med sjokoladestrøssel og jordbær dyppet i sjokolade.
Tips:
♥ De stilige små dessertskålene på bildet er laget av plast og fås kjøpt i nettbutikken til Pynt til fest, se her. Jeg bare digger dem! Helt perfekte til å ha stående på bordet og som 17. mai-gjestene kan forsyne seg av.
♥ Merk at dette er en nokså liten porsjon sjokolademousse. Det går fint å doble porsjonen hvis du ønsker litt større desserter.
Hurra for 17. mai!
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 100 g lys kokesjokolade
♥ 2 eggeplommer
♥ 3 dl kremfløte
Smelt sjokoladen i en metallbolle over vannbad. Rør i eggeplommene, én om gangen. Avkjøl litt.
Pisk kremfløten til myk og luftig krem. Vend litt og litt av sjokoladeblandingen inn i kremen (ikke omvendt). Rør til alle kremklumper forsvinner.
Fordel sjokolademoussen i 6 små porsjonsformer eller i en liten serveringsskål. Settes i kjøleskapet i et par timer til moussen har stivnet.
Pynt gjerne med sjokoladestrøssel og jordbær dyppet i sjokolade.
♥ De stilige, små dessertskålene på bildet er laget av plast og fås kjøpt i nettbutikken til Pynt til fest. Jeg bare digger dem! Helt perfekte til å ha stående på bordet og som 17. mai-gjestene kan forsyne seg av.
♥ Merk at dette er en nokså liten porsjon sjokolademousse. Det går fint å doble porsjonen hvis du ønsker litt større desserter.
Skriv ny kommentar