Brukere online: 2591
Brukere i dag: 23131
Brukere siste 7 dager: 197618
Nam, dette er skikkelig deilig kosemat!
Bakt camembert blir flytende i konsistensen og er nydelig å dyppe kjeks og loffbiter i. Osten dekkes med valnøtter og flytende honning, som gir den søte smaken. For å lage bakt camembert, bør du kjøpe den typen camembert som selges i små treesker (se etter camembert av merket Rustique). Da kan du bake osten i denne treesken og servere den derfra også.
Lettlaget kveldskos for deg som elsker ost slik som jeg
Ingredienser:
♥ 1 Camembert (helst i treeske)
♥ 100 g valnøtter
♥ 1 dl flytende honning
Fremgangsmåte:
Ta osten ut av esken og fjern plastemballasjen. Legg osten tilbake i underdelen av esken. Skjær eller skrap av den hvite skorpen på toppen av osten, men la det være igjen en kant på ca. 1 cm.
Legg på rikelig med grovt hakkede valnøtter og hell over honningen.
Stek osten midt i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter.
Serveres mens osten er varm og flytende.
Tips:
♥ Camembert i treeske fås kjøpt i de fleste velassorterte matbutikkene.
♥ Osten bør serveres helt varm og nylaget!
Se så deilig....
♥ Det er godt å dyppe loffbiter i den smeltede osten!
Enjoy!
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 1 Camembert (helst i treeske)
♥ 100 g valnøtter
♥ 1 dl flytende honning
Ta osten ut av esken og fjern plastemballasjen. Legg osten tilbake i underdelen av esken. Skjær eller skrap av den hvite skorpen på toppen av osten, men la det være igjen en kant på ca. 1 cm. Legg på rikelig med grovt hakkede valnøtter og hell over honningen.
Stek osten midt i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter. Serveres mens osten er varm og flytende.
♥ Camembert i treeske fås kjøpt i de fleste velassorterte matbutikkene.
♥ Osten bør serveres helt varm og nylaget!
4 kommentarer
Hei Kristine!
Hei Kristine!
Dette så uteolig godt ut! Jeg har nøtteallergi og kan derfor ikke bruke valnøtter på toppen. Har du noe tips til hva annet man kan bruke?
Hilsen Veronika
Hei Veronika.
Hei Veronika.
Jeg bruker chili.
Litt sterk, men veldig godt sammen med f.eks honning eller pærer.
Chili skylles godt, kutt av den grønne enden, ta ut frøene og del den i ½cm biter.
Bitene dyttes nedi osten med en kniv el.l.
Serveres rykende varm med spelt-kjeks og ett glass god rødvin (Portugisisk Bons-Ventos f.eks.).
Enjoy :)
Hello. I have checked your
Hello. I have checked your detsoteliv.no and i see you've
got some duplicate content so probably it is the reason that you don't rank high in google.
But you can fix this issue fast. There is a tool that
rewrites articles like human, just search in google: miftolo's tools
my web site: DorotheaBig - https://%25name%25Wee.blogspot.com
Prøv med rosmarin hvitløk og
Prøv med rosmarin hvitløk og en klunk god olivenolje på toppen og bak i ovn 180 gr 25 min
Tre noen brødbiter på en frisk rosmarinkvist og stek sammen med osten nam
En god rødvin til..... ja... da er det Fredda ...
Skriv ny kommentar