Brukere online: 2982
Brukere i dag: 16206
Brukere siste 7 dager: 198871
Annonse: Slikkepott.no
Hei dere!
Med søte, norske jordbær lager du vidunderlig gode Jordbærsorbet-ispinner.
Så deilig det er med sunne ispinner med skikkelig god jordbærsmak!
Iskremformer får du tak i hos Slikkepott.no, og de er superenkle å bruke.
Denne porsjonen holder til 4 ispinner og 4 mini-ispinner.
Ingredienser:
♥ 400 g jordbær (se tips)
♥ 3-4 ss melis (se tips)
♥ 0,5 dl vann
♥ 2 ss sitronsaft
Fremgangsmåte:
Rens jordbærene og del dem i mindre biter. Legg dem i en frysepose og frys dem over natten.
Pass på at bitene ikke blir for store, ellers må de tine litt før du moser dem i food processoren.
Ha de frosne jordbærbitene i en food processor sammen med melis, vann og sitronsaft.
Kjør blandingen sammen til en klumpfri, myk sorbet.
Finn frem isformene.
Fyll formene opp med jordbærsorbeten.
Stikk inn trepinnene.
Det er superenkelt å skyve dem på plass.
Fyll opp med sorbetblanding helt til kanten, så vil trepinnene plasseres perfekt i midten av ispinnene.
Legg formene i fryseren til sorbeten har stivnet.
Når ispinnene er fryste, er de enkle å vrenge ut av silikonformene.
De du ikke vil nyte med en gang, kan legges tilbake i fryseren.
Nydelig sorbetis på pinne!
Dette er ispinner som har skikkelig god jordbærsmak!
Kjekt med noen store og noen små ispinner!
Dette er ispinner som alle liker!
Tips:
♥ Smaken blir aller best om du bruker søte, norske jordbær, men det går også an å lage jordbærsorbeten med kjøpte, frosne bær.
♥ Vær oppmerksom på at frysing gjør at en del av søtsmaken forsvinner. Du må derfor lage sorbetblandingen en god del søtere for å få en god sorbetis enn om du hadde spist den uten å fryse den.
♥ Iskremformer laget er silikon er geniale å bruke fordi de så lett kan vrenges av de frosne ispinnene. De gjør det dessuten veldig enkelt å plassere trepinnene i midten av isen. Jeg har her brukt iskremformene fra Silikomart som heter Klassisk og Klassisk mini. Du finner flere ispinneformer i nettbutikken til Slikkepott.no samlet HER.
I stedet lyst til å lage kaker som ser ut som ispinner? Se i så fall oppskrift på Cakesicles (sjokoladekake på ispinner).
Håper du ble fristet til å lage hjemmelagde Jordbærsorbet-ispinner!
Treat yourself! ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 400 g jordbær (se tips)
♥ 3-4 ss melis (se tips)
♥ 0,5 dl vann
♥ 2 ss sitronsaft
Rens jordbærene og del dem i mindre biter. Legg dem i en frysepose og frys dem over natten.
Ha de frosne jordbærbitene i en food processor sammen med melis, vann og sitronsaft.
Kjør blandingen sammen til en klumpfri, myk sorbet.
Finn frem isformene og fyll dem opp med jordbærsorbeten.
Stikk inn trepinnene. Legg formene i fryseren til sorbeten har stivnet.
Når ispinnene er fryste, er de enkle å vrenge ut av silikonformene. De du ikke vil nyte med en gang, kan legges tilbake i fryseren.
♥ Smaken blir aller best om du bruker søte, norske jordbær, men det går også an å lage jordbærsorbeten med kjøpte, frosne bær.
♥ Vær oppmerksom på at frysing gjør at en del av søtsmaken forsvinner. Du må derfor lage sorbetblandingen søtere for å få en god sorbetis enn om du hadde spist den uten å fryse den.
♥ Iskremformer laget er silikon er geniale å bruke fordi de så lett kan vrenges av de frosne ispinnene. De gjør det dessuten veldig enkelt å plassere trepinnene i midten av isen. Jeg har her brukt iskremformene fra Silikomart som heter Klassisk og Klassisk mini. Du finner flere ispinneformer i nettbutikken til Slikkepott.no samlet HER.
Skriv ny kommentar