Frosne druer (i vinglasset)

Ute etter noe sunt å kose deg med på varme sommerdager? 

Prøv å fryse druer! Frosne druer er deilig kjølende å gumle på. På grunn av sukkerinnholdet i druene, blir de ikke steinharde når de fryser, men sorbet-aktige og myke nok til at du kan tygge dem. Deilig, sunn sommersnacks! 

 

 

Egner seg utmerket i hvitvinsglasset også! Smile chrome  

 

 

Ingredienser:

Druer (blå og/eller grønne)

 

Fremgangsmåte: 

Bruk gjerne en kombinasjon av blå og grønne druer. Skyld dem godt og klapp dem tørre med kjøkkenpapir. 

 

 

Rens bort stilkene. 

 

 

Putt druene i en frysepose eller i en boks (se tips), og legg dem i fryseren i noen timer, og gjerne over natten.

 

 

Finn frem fryste druer når du får lyst på noe kjølende som også er sunt og godt! 

 

 

Det blir lekkert å legge frosne druer i hvitvinsglass! 

 

 

Druene kjøler vinen uten å tynne den ut slik som isbiter ville gjort. 

 


 


Tips: 

Bruk så klart stenfrie druer.

Jeg synes det er best å fryse druene i en frysepose. Deretter legger jeg dem i en boks. Druene bør være helt tørre før du putter dem i fryseren for å unngå at de fryser sammen. 

Druene har lang holdbarhet i fryseren!

Druene tiner raskt, så bare hent ut av fryseren den mengden du ønsker å nyte med en gang. Etter tining blir druene dvaske og er ikke egnet til å fryses på nytt. Vil du at druene skal holde seg frosne litt lenger, kan de legges i en termos. 


Ha en fortsatt finfin sommerkveld!  Smile

 




     

Frosne druer (i vinglasset)
Ingredienser

Druer (blå og/eller grønne)

Fremgangsmåte

Bruk gjerne en kombinasjon av blå og grønne druer. Skyld dem godt og klapp dem tørre med kjøkkenpapir. 

Rens bort stilkene. 

Putt druene i en frysepose eller i en boks (se tips), og legg dem i fryseren i noen timer, og gjerne over natten.

Finn frem fryste druer når du får lyst på noe kjølende som også er sunt og godt! 

Det blir lekkert å legge frosne druer i hvitvinsglass! Druene kjøler vinen uten å tynne den ut slik som isbiter ville gjort. 

Tips

Bruk så klart stenfrie druer.

Jeg synes det er best å fryse druene i en frysepose. Deretter legger jeg dem i en boks. Druene bør være helt tørre før du putter dem i fryseren for å unngå at de fryser sammen. 

Druene har lang holdbarhet i fryseren!

Druene tiner raskt, så bare hent ut av fryseren den mengden du ønsker å nyte med en gang. Etter tining blir druene dvaske og er ikke egnet til å fryses på nytt. Vil du at druene skal holde seg frosne litt lenger, kan de legges i en termos. 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift