Oreodessert med krem og jordbær

Dette er en av de enkleste, men beste dessertene! 

God søndag! ♥ 

 


Oppskriften passer til 4 porsjoner (avhengig av størrelsen på glassene du bruker).


Ingredienser:

♥ 150 g Oreokjeks (1 pk, se tips)
♥ 400 g jordbær (1 kurv, se tips)
♥ 3 dl kremfløte
♥ 1 ss melis
♥ 1 ss ekte vaniljesukker (se tips)


Fremgangsmåte: 

Hakk Oreos grovt.

Rens jordbærene og del dem i biter (se tips).

Pisk kremfløten sammen med melis og vaniljesukker (se tips) til en myk fløtekrem.

Finn frem dessertglass og legg Oreos, jordbær og krem lagvis i glasset.

 

 

Sett kjølig frem til servering. 

 

 

Nyt! 

 

 


Tips:

♥ Hvis du vil, kan du blande jordbærbitene med 1 spiseskje sukker og la dem stå i kjøleskapet i 1 time før du setter sammen desserten. Dette vil gjøre at bærene starter å safte seg slik at du får litt jordbærsaus i glasset. 

♥ For å få god vaniljesmak på kremen, bør du bruke ekte vaniljesukker. Alternativt kan du tilsette en teskje vaniljepasta i fløtekremen i tillegg til melisen. 

♥ Hvis du liker litt syrligere ostesmak på kremen, kan du piske 100 g kremost naturell sammen med fløtekremen. Pass da på at kremosten er romtemperert, slik at den lett blander seg med fløtekremen. 

♥ Oreokjeks kan byttes ut med Safarikjeks, sjokoladecookies eller andre kjeks du liker. 

♥ Jordbær kan byttes ut med andre bær eller fruktbiter. 

 

Se også Oreodessert med vaniljeis og bær, Ostekake med glass med Oreokjeks og Nugatti, Safarikake og Safarikake med sjokoladekrem.

 

 

En liten dessert gjør seg alltid!  😊  

 


 

Ha en fortsatt finfin dag! 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Oreodessert med krem og jordbær
Ingredienser

♥ 150 g Oreokjeks (1 pk, se tips)
♥ 400 g jordbær (1 kurv, se tips)
♥ 3 dl kremfløte
♥ 1 ss melis
♥ 1 ss ekte vaniljesukker (se tips)

Fremgangsmåte

Hakk Oreos grovt.

Rens jordbærene og del dem i biter (se tips).

Pisk kremfløten sammen med melis og vaniljesukker (se tips) til en myk fløtekrem.

Finn frem dessertglass og legg Oreos, jordbær og krem lagvis i glasset. Sett kjølig frem til servering. 

Nyt! 

Tips

♥ Hvis du vil, kan du blande jordbærbitene med 1 spiseskje sukker og la dem stå i kjøleskapet i 1 time før du setter sammen desserten. Dette vil gjøre at bærene starter å safte seg slik at du får litt jordbærsaus i glasset. 

♥ For å få god vaniljesmak på kremen, bør du bruke ekte vaniljesukker. Alternativt kan du tilsette en teskje vaniljepasta i fløtekremen i tillegg til melisen. 

♥ Hvis du liker litt syrligere ostesmak på kremen, kan du piske 100 g kremost naturell sammen med fløtekremen. Pass da på at kremosten er romtemperert, slik at den lett blander seg med fløtekremen. 

♥ Oreokjeks kan byttes ut med Safarikjeks, sjokoladecookies eller andre kjeks du liker. 

♥ Jordbær kan byttes ut med andre bær eller fruktbiter. 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift