Brukere online: 2011
Brukere i dag: 33656
Brukere siste 7 dager: 196429
Dette er seriøst en av de beste dressingen jeg vet om! 😍
Tykk gresk yoghurt blandes her med litt god olivenolje, rødvinseddik, sitronsaft og honning, og så smakes dressingen til med presset hvitløk og dill.
Veldig enkelt, men å så mye god smak! 😋
Deilig som tilbehør til Gresk pastasalat og andre salater, og også herlig bare som dipp til chips eller rå grønnsaksstaver.
Ingredienser:
♥ 2,5 dl gresk yoghurt
♥ 3 ss extra virgin olivenolje
♥ 2 ss rødvinseddik
♥ 3 ss presset sitronsaft
♥ 3 fedd hvitløk, presset
♥ 1 ss akasiehonning
♥ 1 ts tørket dill
♥ kvernet salt og pepper
Fremgangsmåte:
Finn frem ingrediensene.
Ha gresk yoghurt i en bolle. Tilsett de øvrige ingrediensene.
Rør det hele godt sammen.
Smak til om du ønsker mer presset hvitløk, mer honning eller mer salt osv.
Ha yoghurtdressingen i en serveringsskål.
Denne dressingen får masse smak av presset hvitløk og dill!
Tips:
♥ Gresk yoghurt er tykk yoghurt naturell som fås kjøpt i de fleste, norske matbutikkene.
♥ Jeg er glad i hvitløk, men du kan droppe hvitløken dersom du ønsker det. Jeg foretrekker å presse hvitløksfeddene fremfor å finhakke dem fordi hvitløken da blander seg bedre og man unngår å måtte tygge på rå hvitløk.
♥ God olivenolje er viktig for smaken, så det er det verdt å bruke litt ekstra på!
Enjoy! 😊
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 2,5 dl gresk yoghurt
♥ 3 ss extra virgin olivenolje
♥ 2 ss rødvinseddik
♥ 3 ss presset sitronsaft
♥ 3 fedd hvitløk, presset
♥ 1 ss akasiehonning
♥ 1 ts tørket dill
♥ kvernet salt og pepper
Ha gresk yoghurt i en bolle. Tilsett de øvrige ingrediensene.
Rør det hele godt sammen.
Smak til om du ønsker mer presset hvitløk, mer honning eller mer salt osv.
Ha yoghurtdressingen i en serveringsskål.
♥ Gresk yoghurt er tykk yoghurt naturell som fås kjøpt i de fleste, norske matbutikkene.
♥ Jeg er glad i hvitløk, men du kan droppe hvitløken dersom du ønsker det. Jeg foretrekker å presse hvitløksfeddene fremfor å finhakke dem fordi hvitløken da blander seg bedre og man unngår å måtte tygge på rå hvitløk.
♥ God olivenolje er viktig for smaken, så det er det verdt å bruke litt ekstra på!
Skriv ny kommentar