Hjertebrownies

Hjertebrownies
Ingredienser

200 g smør
400 g kokesjokolade
6 store egg
7 dl sukker
5 dl hvetemel
4 ts vaniljesukker

Pynt:
melisdryss

Fremgangsmåte

Smelt smør i en kjele. Ha i sjokoladen oppdelt i biter og rør om på svak varme til blandingen er jevn og helt smeltet. Avkjøl. Rør sammen egg og sukker med stålvisp (ikke visp eggedosis!). Bland i sjokoladesmøret og deretter hvetemel. Rør raskt sammen til en jevn og klumpfri deig.

Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 25 min. Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret.

Bruk hjerteformer (pepperkakeformer) i ulike størrelser og trykk ut hjerter. Sikt melis over noen av dem og dander kakene på et fat.

Tips

Du får en god del kakerester når du stikker ut hjertene - og jeg kan love deg at de smaker kjempegodt!!

Kakekategori
Allergier og preferanser

1 kommentar

Hei,
Lurer på om den oppskriften er uten bakepulver? Du har en annen oppskrift som likner på den,men er med 3 ts bakepulver. Den heter valentinesbrownies.
Har lyst å lage den ikveld:)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift