Brukere online: 1772
Brukere i dag: 19725
Brukere siste 7 dager: 201926
200 g smør
400 g kokesjokolade
6 store egg
7 dl sukker
5 dl hvetemel
4 ts vaniljesukker
Pynt:
melisdryss
Smelt smør i en kjele. Ha i sjokoladen oppdelt i biter og rør om på svak varme til blandingen er jevn og helt smeltet. Avkjøl. Rør sammen egg og sukker med stålvisp (ikke visp eggedosis!). Bland i sjokoladesmøret og deretter hvetemel. Rør raskt sammen til en jevn og klumpfri deig.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 25 min. Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret.
Bruk hjerteformer (pepperkakeformer) i ulike størrelser og trykk ut hjerter. Sikt melis over noen av dem og dander kakene på et fat.
Du får en god del kakerester når du stikker ut hjertene - og jeg kan love deg at de smaker kjempegodt!!
1 kommentar
Hei,
Hei,
Lurer på om den oppskriften er uten bakepulver? Du har en annen oppskrift som likner på den,men er med 3 ts bakepulver. Den heter valentinesbrownies.
Har lyst å lage den ikveld:)
Skriv ny kommentar