Lettvint bringebæris

 

Fortsatt litt igjen av sommeren og sol og helg i vente Teeth smile

 

Da kan jeg anbefale denne FANTASTISK DEILIGE bringebærisen som er superlettvint å lage!

 

Himmelsk nydelig!

 

Dette er en hurtigvariant av hjemmelaget mykis som kun består av bær, fløte og melis (altså ikke noen eggeplommer som ellers er vanlig å ha i hjemmelaget iskrem).

 

Det fine med denne nydelige iskremen er at du har den klar til servering på under 1 minutt!

 

Utrolig nydelig og forfriskende sommerdessert (som du for øvrig kan lage hele året siden du bruker frosne bær)!

 

 

Ingredienser:

♥ 250 g frosne bringebær
♥ 3 dl kremfløte
♥ 1 dl melis (se tips)

Pynt:
friske bringebær

 

Fremgangsmåte:

Ha frosne bringebær i en food processor sammen med kald kremfløte og ønsket mengde melis (se tips). Kjør til du får en jevn og myk iskrem.

Fordel iskremen i porsjonsglass, pynt med et bringebær og server umiddelbart.

 

 

Tips:

♥ For at denne iskremen skal bli vellykket, er det helt avgjørende at bringebærene er skikkelig frosne og harde. Det er også en fordel at kremfløten kommer helt kald rett fra kjøleskapet.

♥ Bruk mengde melis etter smak. Jeg liker det jo søtt som dere vet, Tongue smile  men det kan hende at noen foretrekker mindre melis enn det jeg har angitt i oppskriften. Smak deg til!

♥ Husk at du ikke må kjøre iskremen for lenge i food processoren, for da blir den for bløt. Like viktig er det at isen serveres med en gang den er klar!

♥ Is du måtte få til overs kan has i små porsjonsformer og settes i fryseren, men det må sies at denne iskremen her smaker aller best helt nylaget!

 

 

Bringebærislykke ♥

 

Lettvint bringebæris
Ingredienser

250 g frosne bringebær
3 dl kremfløte
1 dl melis (se tips)

Pynt:
friske bringebær

Fremgangsmåte

Ha frosne bringebær i en food processor sammen med kald kremfløte og ønsket mengde melis (se tips). Kjør til du får en jevn og myk iskrem.

Fordel iskremen i porsjonsglass, pynt med et bringebær og server umiddelbart!

Tips

♥ For at denne iskremen skal bli vellykket, er det helt avgjørende at bringebærene er skikkelig frosne og harde. Det er også en fordel at kremfløten kommer helt kald rett fra kjøleskapet.

♥ Bruk mengde melis etter smak. Jeg liker det jo søtt som dere vet, men det kan hende at noen foretrekker mindre melis enn det jeg har angitt i oppskriften. Smak deg til!

♥ Husk at du ikke må kjøre iskremen for lenge i food processoren, for da blir den for bløt. Like viktig er det at isen serveres med en gang den er klar!

♥ Is du måtte få til overs kan has i små porsjonsformer og settes i fryseren, men det må sies at denne iskremen her smaker aller best helt nylaget!

19 kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift