Brukere online: 2231
Brukere i dag: 36461
Brukere siste 7 dager: 196783
Jeg serverer dere i dag vafler med varm sjokoladesaus, blåbær og jordbær på toppen.
Supergodt & garantert suksess!
Ingredienser:
♥ 150 g smør
♥ 150 g sukker
♥ 2 store egg
♥ 6 dl melk
♥ 1,5 ts bakepulver
♥ 1,5 ts vaniljesukker
♥ 1 ts kanel
♥ 400 g hvetemel
Fremgangsmåte:
Smelt og avkjøl smøret. Pisk egg sammen med sukker og melk. Visp i bakepulver, vaniljesukker, kanel og så hvetemelet. Rør i smøret til slutt. La vaffelrøren svelle i 30 min.
Stek gyldne vafler i ønsket vaffeljern. Jeg har her brukt belgisk vaffeljern, men du kan også bruke et helt vanlig vaffeljern.
Mitt serveringsforslag denne gangen er altså å servere varme vafler med sjokoladesaus som du lager ved å smelte 100 g kokesjokolade i 0,5 dl kokende fløte. Topp med friske blåbær og jordbær.
Tips:
Et annet godt serveringstips er å servere vaflene med friske jordbær og melisdryss. Hjemmelaget rørte jordbær er også godt til disse vaflene!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Vafler:
150 g smør
150 g sukker
2 store egg
6 dl melk
1,5 ts bakepulver
1,5 ts vaniljesukker
1 ts kanel
400 g hvetemel
Sjokoladesaus:
100 g lys kokesjokolade
0,5 dl kremfløte
Servering:
friske blåbær og jordbær
Smelt og avkjøl smøret. Pisk egg sammen med sukker og melk. Visp i bakepulver, vaniljesukker, kanel og så hvetemelet. Rør i smøret til slutt. La vaffelrøren svelle i 30 min.
Stek gyldne vafler i vaffeljern på middels varme. Jeg har her brukt belgisk vaffeljern, men du kan også bruke vanlig vaffeljern.
Mitt serveringsforslag denne gangen er altså å servere varme vafler med sjokoladesaus som du lager ved å smelte 100 g kokesjokolade i 0,5 dl kokende fløte.
Topp med friske blåbær og jordbær.
Et annet godt serveringstips er å servere vaflene med friske jordbær og melisdryss. Hjemmelaget rørte jordbær er også godt til disse vaflene!
Skriv ny kommentar