Brukere online: 98
Brukere i dag: 1260
Brukere siste 7 dager: 195585
Fortsatt litt igjen av sommeren og sol og helg i vente
Da kan jeg anbefale denne FANTASTISK DEILIGE bringebærisen som er superlettvint å lage!
Himmelsk nydelig!
Dette er en hurtigvariant av hjemmelaget mykis som kun består av bær, fløte og melis (altså ikke noen eggeplommer som ellers er vanlig å ha i hjemmelaget iskrem).
Det fine med denne nydelige iskremen er at du har den klar til servering på under 1 minutt!
Utrolig nydelig og forfriskende sommerdessert (som du for øvrig kan lage hele året siden du bruker frosne bær)!
Ingredienser:
♥ 250 g frosne bringebær
♥ 3 dl kremfløte
♥ 1 dl melis (se tips)
Pynt:
friske bringebær
♥ Fremgangsmåte:
Ha frosne bringebær i en food processor sammen med kald kremfløte og ønsket mengde melis (se tips). Kjør til du får en jevn og myk iskrem.
Fordel iskremen i porsjonsglass, pynt med et bringebær og server umiddelbart.
Tips:
♥ For at denne iskremen skal bli vellykket, er det helt avgjørende at bringebærene er skikkelig frosne og harde. Det er også en fordel at kremfløten kommer helt kald rett fra kjøleskapet.
♥ Bruk mengde melis etter smak. Jeg liker det jo søtt som dere vet, men det kan hende at noen foretrekker mindre melis enn det jeg har angitt i oppskriften. Smak deg til!
♥ Husk at du ikke må kjøre iskremen for lenge i food processoren, for da blir den for bløt. Like viktig er det at isen serveres med en gang den er klar!
♥ Is du måtte få til overs kan has i små porsjonsformer og settes i fryseren, men det må sies at denne iskremen her smaker aller best helt nylaget!
Bringebærislykke ♥
250 g frosne bringebær
3 dl kremfløte
1 dl melis (se tips)
Pynt:
friske bringebær
Ha frosne bringebær i en food processor sammen med kald kremfløte og ønsket mengde melis (se tips). Kjør til du får en jevn og myk iskrem.
Fordel iskremen i porsjonsglass, pynt med et bringebær og server umiddelbart!
♥ For at denne iskremen skal bli vellykket, er det helt avgjørende at bringebærene er skikkelig frosne og harde. Det er også en fordel at kremfløten kommer helt kald rett fra kjøleskapet.
♥ Bruk mengde melis etter smak. Jeg liker det jo søtt som dere vet, men det kan hende at noen foretrekker mindre melis enn det jeg har angitt i oppskriften. Smak deg til!
♥ Husk at du ikke må kjøre iskremen for lenge i food processoren, for da blir den for bløt. Like viktig er det at isen serveres med en gang den er klar!
♥ Is du måtte få til overs kan has i små porsjonsformer og settes i fryseren, men det må sies at denne iskremen her smaker aller best helt nylaget!
19 kommentarer
Den såg digg ut ! Lett blir
Den såg digg ut ! Lett blir det helgas dessert ! :)
Takk, så bra, Camilla:-)
Takk, så bra, Camilla:-)
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
hvor lang tid tar det?
Har nå hatt en I kjøleskapet
Har nå hatt en I kjøleskapet siden 2014, lurer på om jeg kan fortsatt spise den nå?
Til hvor mange personer er
Til hvor mange personer er dette beregnet til ?
Skriv ny kommentar