Sponset innlegg.
Hei søte dere
Jeg blogger i kveld fra mitt hotellrom i Vilnius, som ligger i den vakre gamlebyen som dere absolutt bør besøke hvis dere ikke har vært her. Følg meg på Instagram: @kristine_lifeissweet hvis dere vil se bilder.
Dagens kake er en helt suveren oppskrift! I alle fall for alle som elsker ostekake, sånn som jeg gjør. De stekte ostekakene er de beste synes jeg, og helst skal de være skikkelig fyldige og kremete i konsistensen. Den lille ulempen er at de ofte inneholder nesten 1 kg kremost, noe som gjør kaken mektig og veldig kaloriholdig.
I denne geniale oppskriften er imidlertid mesteparten av kremosten byttet ut med gresk yoghurt. Og gresk yoghurt får du faktisk kjøpt med 0 % fett (!) hvis du velger riktig type! Den stekte ostekaken får helt fantastisk tykk og kremete konsistens og ingen ville tro annet enn at den er laget utelukkende med fete kremoster. Men slik er det altså ikke!
"Greek Yogurt Cheesecake" har mild vaniljesmak og er nydelig å servere hele året. Siden vi nærmer oss juletider, har jeg pyntet med gullfargede mandelsjokolader og brukt rød kirsebærsaus som tilbehør. Men du kan pynte kaken med jordbær eller hva annet du måtte like og kaken er også kjempegod uten noen form for tilbehør.
Anbefales av hele mitt hjerte!