Hei dere!
Det nærmer seg helg igjen, og jammen meg er det godt...
Har du også hatt en hektisk start etter sommerferien? Eller kanskje det bare føles sånn fordi jeg har blitt vant til å ha fri?
Vel, jeg skal ikke klage, for det er jo ikke lenge siden jeg hadde ferie, og i alt det hektiske har jeg dessuten klart å skviiiiiise inn en liten langhelg til London sammen med datteren min, sånn før skolen begynner i neste uke.
Jeg drar i morgen, derfor poster jeg dette innlegget med dessertforslag til helgen allerede nå i dag, på onsdag kveld.
Dette er en Tjukkmjølkspudding som er laget med tradisjonsrik tjukkmjølk fra Røros i tillegg til fløte. Kall det gjerne en Tjukkmjølks-panna cotta, for konsistensen er veldig lik, selv om smaken blir litt syrligere enn klassisk panna cotta. Du får kjøpt økologisk tjukkmjølk fra Røros i de fleste norske matbutikkene, og jeg anbefaler deg å teste ut. Melken er tykk, syrnet og sunn og gir en fin spiss på denne desserten, som blir ekstra god med hjemmelaget bringebærsaus og friske bær.
Oppskriften gir 6 porsjoner.
Previous Slide
Next Slide
FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinLinkedinEmail
Add this ID to the plugin's Hide Photos setting: