Brukere online: 72
Brukere i dag: 1386
Brukere siste 7 dager: 195580
Annonse: Mill & Mortar
Hei,
Ideen til Melkesjokoladetrøfler fikk jeg da jeg satt hos den søte, svenske frisøren min, Beatrice, og hun nevnte at hun ville lage noe konfekt med glitter som datteren hennes kunne ta med i barnehagen. Hun hadde sett meg bruke det sølvfargede kakestøvet fra Mill & Mortar på bloggen, og tenkte at de små jentene ville synes det var ekstra stas med konfekt som glitret.
Vi ble enige om at konfekt som smaker av ren melkesjokolade er det som vil slå best an i barnehagen.
Så her har du sjokoladetrøfler med helt ren og mild smak av melkesjokolade! Superlettvinte å lage og veldig gode!
Jeg rullet kulene i både kokos og sølvglitteret. Min egen datter som nå er 12 år syntes de var "ååå såå fiiiine!!"
Ingredienser:
♥ 1 dl kremfløte
♥ 300 g melkesjokolade
Pynt:
♥ kokos
♥ sølvfarget kakeglitter
Fremgangsmåte:
Kok opp kremfløten i en liten kjele. Ta kjelen av platen. Brekk opp melkesjokoladen i mindre biter og legg bitene i den varme fløten. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.
Sett kjelen i kjøleskapet over natten. Sjokoladebladingen vil da ha stivnet til en fast sjokolademasse.
Ha kokos i en skål og sølvfarget kakeglitter i en annen skål.
Bruk en teskje og skrap ut små porsjoner av sjokolademassen (se tips).
Trill ut kuler som først rulles i kokos og deretter i kakestøvet. Vask hendene ofte, for dette blir litt klissete.
Sjokoladekulene blir så fine og glitrende med dette kakestøvet!
Oppbevar sjokoladekulene kjølig.
Tips:
♥ Sjokolademassen må stå kaldt over natten for å stivne nok til at den kan formes til kuler. Hvis sjokolademassen er for hard når du tar den ut av kjøleskapet, er det bare å la kjelen stå i romtemperatur en liten stund, så mykner den.
♥ De ferdige melkesjokoladetrøflene bør oppbevares kjølig. Liker du kulene myke, legger du dem på serveringsfatet og lar dem stå i romtemperatur en stund før servering.
♥ Det sølvfargede kakestøvet (Cake Dust) er av merket Mill & Mortar.
Kakestøvet finnes også i gull og bronse (og sterk rosa med bringebærsmak). Produktet importeres av Oluf Lorentzen A/S og fås kjøpt blant annet i butikkene til Meny. Send en mail til firmapost@oluf.no hvis du lurer på hvor produktet kan fås kjøpt der du bor.
♥ Melkesjokoladetrøflene kan også rulles i hakkede nøtter, kakestrøssel eller rett og slett bare melis hvis du vil ha dem enda enklere.
Lekre og kjempegode Melkesjokoladetrøfler - for store og små!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 1 dl kremfløte
♥ 300 g melkesjokolade
Pynt:
♥ kokos
♥ sølvfarget kakeglitter
Kok opp kremfløten i en liten kjele. Ta kjelen av platen. Brekk opp melkesjokoladen i mindre biter og legg bitene i den varme fløten. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.
Sett kjelen i kjøleskapet over natten. Sjokoladebladingen vil da ha stivnet til en fast sjokolademasse.
Ha kokos i en skål og sølvfarget kakeglitter i en annen skål.
Bruk en teskje og skrap ut små porsjoner av sjokolademassen (se tips).
Trill ut kuler som først rulles i kokos og deretter i kakestøvet. Vask hendene ofte, for dette blir litt klissete.
Oppbevar sjokoladekulene kjølig.
♥ Sjokolademassen må stå kaldt over natten for å stivne nok til at den kan formes til kuler. Hvis sjokolademassen er for hard når du tar den ut av kjøleskapet, er det bare å la kjelen stå i romtemperatur en liten stund, så mykner den.
♥ De ferdige melkesjokoladetrøflene bør oppbevares kjølig. Liker du kulene myke, legger du dem på serveringsfatet og lar dem stå i romtemperatur en stund før servering.
♥ Det sølvfargede kakestøvet er av merket Mill & Mortar. Kakestøvet finnes også i gull og bronse (og sterk rosa med bringebærsmak). Produktet importeres av Oluf Lorentzen A/S og fås kjøpt blant annet i butikkene til Meny. Send en mail til firmapost@oluf.no hvis du lurer på hvor produktet kan fås kjøpt der du bor.
♥ Melkesjokoladetrøflene kan også rulles i hakkede nøtter, kakestrøssel eller rett og slett bare melis hvis du vil ha dem enda enklere.
1 kommentar
Hvor mange kuler blir det av
Hvor mange kuler blir det av denne oppskriften?
Skriv ny kommentar