Brukere online: 164
Brukere i dag: 1123
Brukere siste 7 dager: 195601
Myke bananmuffins med hasselnøtter og kremostglasur er kjempegode!
Oppskriften gir 12 stk.
Bananmuffins:
2 store egg
175 g sukker
1,5 dl most banan
125 g smør
1 ts vaniljeekstrakt
0,5 ts natron
0,5 dl rømme
2,5 dl hvetemel
75 g hakkede hasselnøtter
Ostekrem:
200 g kremost
50 g smør
3 dl melis
Pisk sammen egg og sukker. Rør i most banan og smeltet smør. Bland deretter i resten av ingrediensene.
Ha papirformer i muffinsbrett og fordel deigen i formene så de blir ca 2/3 fulle. Det skal bli ca 12 stk. Stek muffinsene midt i ovnen ved 175°C i ca 20 min til de er gjennomstekte. Avkjøl helt.
Rør sammen mykt smør med kremost og melis.
Smør osterkremen oppå muffinsene.
Bruk godt modne bananer - det gir best smak. Banan moses raskt med stavmikser. 1,5 dl most banan tilsvarer ca 1,5 stk.
Disse cupcakesene er fine å fryse.
Skriv ny kommentar