Brukere online: 359
Brukere i dag: 720
Brukere siste 7 dager: 195656
Med skikkelig god kaffe (og noen småkaker ) blir det straks bedre med hjemmekontor!
"Oat Milk Latte" er vegansk kaffe latte, som lages med havremelk i stedet for kumelk.
Jeg tilsetter litt lønnesirup som søtning og ørlite vanilje og kanel.
Nydelig!
Oppskriften passer til 2 porsjoner.
Ingredienser:
♥ 1 dl varm espresso
♥ 2 ss lønnesirup
♥ 0,5 ts vaniljesukker
♥ lite kaneldryss
♥ 5 dl havremelk (se tips)
Fremgangsmåte:
Start med å varme melken (bruk gjerne en melkesteamer hvis du har).
Lag klar varm espresso og hell i to kopper (eller glass som tåler varme).
Tilsett lønnesirup, litt vanilje og kanel og rør raskt rundt (se tips).
Hell varm havremelk i koppene.
Server latten nylaget og varm.
Tips:
♥ Oppskriften er veiledende. Tilpass forholdet kaffe og melk ettersom hvor sterk du liker kaffen.
♥ Hvis du ikke har espresso, bruker du bare vanlig kaffe.
♥ Jeg brukte her havremelken Oatly iKaffe. Denne gangen bare steamet jeg melken, men denne havremelken egner seg også veldig godt for å skummes som gir mer melkeskum på toppen av latten.
♥ Lønnesirup kan byttes ut med brunt sukker eller sløyfes helt. Det går såklart også fint å droppe vanilje og/eller kanel.
Småkakene du ser i bakgrunnen er Serinakaker.
Nydelig kombo!
♥ Stay home. ♥ Stay safe.
♥ 1 dl varm espresso
♥ 2 ss lønnesirup
♥ 0,5 ts vaniljesukker
♥ lite kaneldryss
♥ 5 dl havremelk (se tips)
Start med å varme melken (bruk gjerne en melkesteamer hvis du har).
Lag klar varm espresso og hell i to kopper (eller glass som tåler varme).
Tilsett lønnesirup, litt vanilje og kanel og rør raskt rundt (se tips).
Hell varm havremelk i koppene.
Server latten nylaget og varm.
♥ Oppskriften er veiledende. Tilpass forholdet kaffe og melk ettersom hvor sterk du liker kaffen.
♥ Hvis du ikke har espresso, bruker du bare vanlig kaffe.
♥ Jeg brukte her havremelken Oatly iKaffe. Denne gangen bare steamet jeg melken, men denne havremelken egner seg også veldig godt for å skummes som gir mer melkeskum på toppen av latten.
♥ Lønnesirup kan byttes ut med brunt sukker eller sløyfes helt. Det går såklart også fint å droppe vanilje og/eller kanel.
Skriv ny kommentar