Jordbærsaus (av friske jordbær)

Nydelig, kaldrørt jordbærsaus, som er deilig å servere til iskrem, panna cotta og mange andre slags desserter. Se for eksempel Eton mess med jordbær. Også nydelig på pannekaker! 

Smaken på jordbærsausen blir best om du bruker ferske, søte jordbær! 


Ingredienser:

♥ 400 g friske jordbær
♥ 4 ss melis


Fremgangsmåte: 

Rens jordbærene.

Mos bærene med melis til en mos. Dette gjøres raskt i en food processor eller med stavmikser, men det går også greit å bruke en gaffel. 

Hell sausen på en serveringskanne. 

 

 


Tips:

Oppbevar jordbærsausen kjølig. Jordbærsausen holder seg god i et par dager.

Jordbærsaus (av friske jordbær)
Ingredienser

♥ 400 g friske jordbær
♥ 4 ss melis

Fremgangsmåte

Rens jordbærene.

Mos bærene med melis til en mos. Dette gjøres raskt i en food processor eller med stavmikser, men det går også greit å bruke en gaffel. 

Hell sausen på en serveringskanne. 

Tips

Oppbevar jordbærsausen kjølig. Jordbærsausen holder seg god i et par dager.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift