Brukere online: 138
Brukere i dag: 1175
Brukere siste 7 dager: 195597
Smuldredeig:
100 g smør
100 g sukker
100 g hvetemel
100 g mandler eller havregryn
Fyll:
5 dl vaniljekrem
3 epler
2 ts kanel
Bland hvetemel, sukker og malte mandler (eller havregryn dersom du foretrekker det i stedet). Ha i smeltet smør og bland smuldredeigen raskt sammen.
Smør en paiform (ca 24 cm i diameter). Fordel vaniljekremen i bunnen av formen. Legg på epleskiver og strø over kanel. Fordel så smuldredeigen over eplene.
Stekes midt i ovnen ved 200°C i 15-20 min.
Serveres lunken sammen med vaniljeis!
Se også "Smuldrepai med blåbær og vaniljekrem".
1 kommentar
Hei! Hvor mange dager holder
Hei! Hvor mange dager holder denne smuldrepaien ferdiglaget i kjøleskap før steking? Laget 2 stk til en bursdag og stekte bare den ene.
Falt virkelig i smak
Skriv ny kommentar