Muffeluffer

Muffeluffer
Ingredienser

4 egg
3 dl sukker
1 liter kulturmelk
3 dl lettrømme
2 ts natron
ca 10 dl hvetemel

Til steking:
smør og/eller formspray

Fremgangsmåte

Visp egg og sukker til eggedosis. Bland i kulturmelken, rømme, natron og hvetemel. Det skal bli en tykk, glatt røre.

Stek tykke, små lapper i en stekepanne med litt smør. Stek noen minutter på hver side. Du må ikke ha for sterk varme, ellers blir lappene mørke utenpå og rå inni.

Serveres nystekte, gjerne sammen med syltetøy, rørte jordbær og rømme!

Tips

Du finner alternative oppskrifter ved å søke på "Lapper" og "Sveler".

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift