Brukere online: 1883
Brukere i dag: 21449
Brukere siste 7 dager: 195230
Hei folkens!
Håper dere har hatt en fin helg og er klare for en ny uke!
Håper dere som bor i Oslo også har meldt dere på førjulsarrangementet hos Cappelen Damm på torsdag kl 18.00 - 21.00, hvor blant annet jeg er med og blir intervjuet og signerer Det søte livs jubileumsbok.
I tillegg kommer Dorthe Skappel - som du selvfølgelig vet hvem er. Dorthe har i høst utgitt en strikkebok "Skappelstrikk" som har toppet bestselgerlistene. Dessuten kommer gutta Arne & Carlos som har blitt berømte av å strikke tøfler og julekuler, og kokk og matskribent Andreas Viestad som i høst har utgitt boken "Julemat".
Dette kommer til å bli en veldig hyggelig kveld, men juleservering, intervjuer og utdeling av gaver til alle som kommer. Gratis inngang. Se mer informasjon om arrangementet i innlegget HER.
I tillegg er jeg hos Notabene Bærums Verk på fredag kl. 15.00 - 17.00 og signerer bøker til de som måtte ønske det!
Før det drar jeg et par dager til Vilnius, følg med på Instagram: @kristine_lifeissweet hvis du vil se bilder derfra.
I kveld ville jeg bare gi dere et lite tips om noe dere bør teste ut nå som butikkene begynner å fylles opp av dadler og fikener. Disse er nemlig veldig gode om du fyller dem med en god blåmuggost!
Ingredienser:
♥ myke, tørkede fiken
♥ myke dadler
Fyll:
♥ god blåmuggost
Pistasjnøtter i honning:
♥ pistasjnøtter
♥ flytende honning (akasiehonning)
Fremgangsmåte:
Finn frem fiken og dadler. Skjær et kryss på toppen av fikenen og brett flikene fra hverandre. Dadlene snitter du opp på midten og fjerner stenene.
Del blåmuggost i passe store biter og legg en bit i hver fiken og daddel.
Superenkelt!
Som tilbehør er det ekstra godt med pistasjnøtter som du blander med flytende honning.
Tips:
♥ Du kan bruke akkurat den osten du liker best. Jeg brukte denne gangen den norske blåmuggosten "Ingers blå".
Gøy at det finnes så mange gode, norske oster!
♥ Det er viktig at du bruker fiken og dadler av beste kvalitet. De må være skikkelig ferske og myke for at smakene skal komme til sin rett!
♥ Pistasjnøttene blir grønne og fine om du legger dem i kokende vann i noen minutter og så gnir av det ytre skallet med et tørt håndkle. Bland dem med akasiehonning - og vips har du ypperlig tilbehør til oster!
Deilig kosemat nå i førjulstiden!
♥ ♥ ♥ ♥
♥ myke, tørkede fiken
♥ myke dadler
Fyll:
♥ god blåmuggost
Pistasjnøtter i honning:
♥ pistasjnøtter
♥ flytende honning (akasiehonning)
Finn frem fiken og dadler. Skjær et kryss på toppen av fikenen og brett flikene fra hverandre. Dadlene snitter du opp på midten og fjerner stenene.
Del blåmuggost i passe store biter og legg en bit i hver fiken og daddel.
Som tilbehør er det ekstra godt med pistasjnøtter som du blander med flytende honning.
♥ Du kan bruke akkurat den osten du liker best. Jeg brukte denne gangen den norske blåmuggosten "Ingers blå".
♥ Det er viktig at du bruker fiken og dadler av beste kvalitet. De må være skikkelig ferske og myke for at smakene skal komme til sin rett!
♥ Pistasjnøttene blir grønne og fine om du legger dem i kokende vann i noen minutter og så gnir av det ytre skallet med et tørt hånkle. Bland dem med akasiehonning - og vips har du ypperlig tilbehør til oster!
Skriv ny kommentar