Brukere online: 1317
Brukere i dag: 6127
Brukere siste 7 dager: 195447
Hei dere!
Regn, regn, regn.... slik har dagene vært i det siste. Og det jeg fikk lyst til å lage da var nystekte, varme Banancookies med valnøtter og sjokoladebiter.
SuperNAM!
Ingredienser:
♥ 180 g smør
♥ 125 g sukker
♥ 150 g brunt sukker
♥ 1 stort egg
♥ 1,5 ts vaniljeekstrakt
♥ 1 stor, moden banan (se tips)
♥ 0,5 ts natron
♥ 2,4 dl hvetemel
♥ 1 dl fin sammalt hvetemel
♥ 2 dl havregryn (små, lettkokte)
♥ 200 g kokesjokolade
♥ 100 g valnøtter
Fremgangsmåte:
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn brunt sukker og egget til smørkremen er skikkelig luftig. Bland i vaniljeekstrakt og most banan og så natron. Rør godt. Ha så i hvetemel, fin sammalt hvete og havregryn og rør til en jevn deig. Ha til slutt i hakket sjokolade og valnøtter.
La deigen stå og svelle litt før du former deigen til runde baller som legges på bakepapirdekkede stekeplater. Trykk kakene litt flate med fingrene og ha god avstand mellom siden de flyter litt utover under stekingen.
Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i ca 12-15 min. Ta kakene ut av ovnen og la de avkjøles på platen i ca 5 min før de forsiktig flyttes over på rist og avkjøles helt.
Hvis du er som meg, gidder du imidlertid ikke å vente på at de blir avkjølte før du smaker på dem...
Tips:
♥ Bruk skikkelig søt, moden banan for å få god banansmak på cookiesene. Bruk 1 stor eller 2 små bananer (det skal bli ca 1,2 dl bananmos).
♥ Cookiesene er fine å oppbevare i noen dager i tettsluttet kakeboks. De kan også fryses.
♥ Oppskriften er basert på Banana Walnut Chocolate Chunk Cookies som du også finner her på Det søte liv - eneste forskjellen er at jeg denne gangen hakket sjokoladen og valnøttene i små biter.
Disse cookiesene smaker kjempegodt!
Mange liker å servere nystekte cookies med kald melk, men kald saft er også godt!
Ha en fin helg!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 180 g smør
♥ 125 g sukker
♥ 150 g brunt sukker
♥ 1 stort egg
♥ 1,5 ts vaniljeekstrakt
♥ 1 stor, moden banan (se tips)
♥ 0,5 ts natron
♥ 2,4 dl hvetemel
♥ 1 dl fin sammalt hvetemel
♥ 2 dl havregryn (små, lettkokte)
♥ 200 g kokesjokolade
♥ 100 g valnøtter
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn brunt sukker og egget til smørkremen er skikkelig luftig. Bland i vaniljeekstrakt og most banan og så natron. Rør godt. Ha så i hvetemel, fin sammalt hvete og havregryn og rør til en jevn deig. Ha til slutt i hakket sjokolade og valnøtter.
La deigen stå og svelle litt før du former deigen til runde baller som legges på bakepapirdekkede stekeplater. Trykk kakene litt flate med fingrene og ha god avstand mellom siden de flyter litt utover under stekingen.
Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i ca 12-15 min. Ta kakene ut av ovnen og la de avkjøles på platen i ca 5 min før de forsiktig flyttes over på rist og avkjøles helt.
♥ Bruk skikkelig søt, moden banan for å få god banansmak på cookiesene. Bruk 1 stor eller 2 små bananer (det skal bli ca 1,2 dl bananmos).
♥ Cookiesene er fine å oppbevare i noen dager i tettsluttet kakeboks. De kan også fryses.
♥ Oppskriften er basert på Banana Walnut Chocolate Chunk Cookies som du også finner her på Det søte liv - eneste forskjellen er at jeg denne gangen hakket sjokoladen og valnøttene i små biter.
2 kommentarer
Skal disse bli harde eller
Skal disse bli harde eller myke? Trodde de skulle bli harde men mine ble helt myke etter 17 minutters steking:(
Hej! ❤️
Hej! ❤️
Jag ville bara berätta om denna fantastiska sexleksaksbutik.
Vi har snabb och diskret leverans.
Bra priser, stort och brett utbud.
Här hittar du sensuella, kittlande, erotiska, vackra, upphetsande och förföriska sexleksaker för både honom och henne.
Kom in och ta en titt, du kommer inte bli besviken. ❤️
www.sexleksaken.se
Skriv ny kommentar