Amerikanske pannekaker med melkesjokolade


I går var det den store, internasjonale pannekakedagen, og pannekaker er jo noe alle liker og fortjener en hyllest! 

Selv fikk jeg veeeeldig lyst på pannekaker etter å ha sett alle pannekakebildene i sosiale medier i går. Yum

Disse pannekakene er tykke og myke, og inneholder hakket melkerull. Smile  DIGG! 


Ingredienser:

♥ 2 egg
♥ 2 ss sukker
♥ 2 ss matolje (se tips)
♥ 1,5 dl yoghurt naturell
♥ 1 dl melk (eller vann)
♥ 0,5 ts natron
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 ts salt
♥ 3 dl hvetemel
- -
♥ 75 g melkesjokolade (se tips)

 

Fremgangsmåte:

Visp egg, sukker, olje, yoghurt og melk lett sammen.

Bland hvetemelet med natron, bakepulver og salt og ha dette i eggeblandingen. Rør raskt sammen til en jevn deig, men ikke rør mer enn nødvendig, ellers kan deigen bli seig. 

Hakk melkesjokoladen og vend sjokoladebitene inn i deigen til slutt.

 

 

La deigen stå og svelle i 30 minutter.

Stek små, tykke pannekaker i stekepanne på middels varme. Bruk litt formfett i pannen og stek pannekakene gylne på hver side.

Serveres gjerne nystekte med et melisdryss!

 

 

Prøv å legge pannekakene sammen to og to med nugatti imellom! 

Wow, så godt! 

 

 

Tips:

♥ Husk at du bør bruke olje med nøytral smak, slik som solsikkeolje eller rapsolje. Ikke bruk olivenolje eller soyaolje.

♥ Jeg brukte melk i tillegg til yoghurt naturell, men vann går også greit. 

♥ Jeg brukte 1 melkerull til denne porsjonen som tilsvarer 75 gram melkesjokolade. 

♥ Pannekakene smaker aller best nystekt. 

 

Pannekaker er sånt man kan lage seg helt impulsivt når man får lyst på noe godt, og det tar bare noen minutter å lage.

Kos deg!  Yum

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

 

Amerikanske pannekaker med melkesjokolade
Ingredienser

♥ 2 egg
♥ 2 ss sukker
♥ 2 ss matolje (se tips)
♥ 1,5 dl yoghurt naturell
♥ 1 dl melk (eller vann)
♥ 0,5 ts natron
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 ts salt
♥ 3 dl hvetemel
- -
♥ 75 g melkesjokolade (se tips)

Fremgangsmåte

Visp egg, sukker, olje, yoghurt og melk lett sammen.

Bland hvetemelet med natron, bakepulver og salt og ha dette i eggeblandingen. Rør raskt sammen til en jevn deig, men ikke rør mer enn nødvendig, ellers kan deigen bli seig. 

Hakk melkesjokoladen og vend sjokoladebitene inn i deigen til slutt.

La deigen stå og svelle i 30 minutter.

Stek små, tykke pannekaker i stekepanne på middels varme. Bruk litt formfett i pannen og stek pannekakene gylne på hver side.

Serveres gjerne nystekte med et melisdryss!

Tips

♥ Husk at du bør bruke olje med nøytral smak, slik som solsikkeolje eller rapsolje. Ikke bruk olivenolje eller soyaolje.

♥ Jeg brukte melk i tillegg til yoghurt naturell, men vann går også greit. 

♥ Jeg brukte 1 melkerull til denne porsjonen som tilsvarer 75 gram melkesjokolade. 

♥ Pannekakene smaker aller best nystekt. 

3 kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift