Brukere online: 2034
Brukere i dag: 33558
Brukere siste 7 dager: 196429
I går var det den store, internasjonale pannekakedagen, og pannekaker er jo noe alle liker og fortjener en hyllest!
Selv fikk jeg veeeeldig lyst på pannekaker etter å ha sett alle pannekakebildene i sosiale medier i går.
Disse pannekakene er tykke og myke, og inneholder hakket melkerull. DIGG!
Ingredienser:
♥ 2 egg
♥ 2 ss sukker
♥ 2 ss matolje (se tips)
♥ 1,5 dl yoghurt naturell
♥ 1 dl melk (eller vann)
♥ 0,5 ts natron
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 ts salt
♥ 3 dl hvetemel
- -
♥ 75 g melkesjokolade (se tips)
Fremgangsmåte:
Visp egg, sukker, olje, yoghurt og melk lett sammen.
Bland hvetemelet med natron, bakepulver og salt og ha dette i eggeblandingen. Rør raskt sammen til en jevn deig, men ikke rør mer enn nødvendig, ellers kan deigen bli seig.
Hakk melkesjokoladen og vend sjokoladebitene inn i deigen til slutt.
La deigen stå og svelle i 30 minutter.
Stek små, tykke pannekaker i stekepanne på middels varme. Bruk litt formfett i pannen og stek pannekakene gylne på hver side.
Serveres gjerne nystekte med et melisdryss!
Prøv å legge pannekakene sammen to og to med nugatti imellom!
Wow, så godt!
Tips:
♥ Husk at du bør bruke olje med nøytral smak, slik som solsikkeolje eller rapsolje. Ikke bruk olivenolje eller soyaolje.
♥ Jeg brukte melk i tillegg til yoghurt naturell, men vann går også greit.
♥ Jeg brukte 1 melkerull til denne porsjonen som tilsvarer 75 gram melkesjokolade.
♥ Pannekakene smaker aller best nystekt.
Pannekaker er sånt man kan lage seg helt impulsivt når man får lyst på noe godt, og det tar bare noen minutter å lage.
Kos deg!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 2 egg
♥ 2 ss sukker
♥ 2 ss matolje (se tips)
♥ 1,5 dl yoghurt naturell
♥ 1 dl melk (eller vann)
♥ 0,5 ts natron
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 ts salt
♥ 3 dl hvetemel
- -
♥ 75 g melkesjokolade (se tips)
Visp egg, sukker, olje, yoghurt og melk lett sammen.
Bland hvetemelet med natron, bakepulver og salt og ha dette i eggeblandingen. Rør raskt sammen til en jevn deig, men ikke rør mer enn nødvendig, ellers kan deigen bli seig.
Hakk melkesjokoladen og vend sjokoladebitene inn i deigen til slutt.
La deigen stå og svelle i 30 minutter.
Stek små, tykke pannekaker i stekepanne på middels varme. Bruk litt formfett i pannen og stek pannekakene gylne på hver side.
Serveres gjerne nystekte med et melisdryss!
♥ Husk at du bør bruke olje med nøytral smak, slik som solsikkeolje eller rapsolje. Ikke bruk olivenolje eller soyaolje.
♥ Jeg brukte melk i tillegg til yoghurt naturell, men vann går også greit.
♥ Jeg brukte 1 melkerull til denne porsjonen som tilsvarer 75 gram melkesjokolade.
♥ Pannekakene smaker aller best nystekt.
3 kommentarer
Er det mulig å bruke
Er det mulig å bruke vaniljekesam istedenfor yoghurt?:)
Ja, det går fint. Blir
Ja, det går fint. Blir sikkert godt! :-)
Disse er så utrolig gode og…
Disse er så utrolig gode og en kjempe favoritt blant barna og ett must hver søndag ❤️
Skriv ny kommentar