Lys sjokoladesmørkrem

 

Digg og fluffy sjokoladesmørkrem! 

 

Ingredienser:
250 g smør
400 g melis
2 ts vaniljeekstrakt
3 ss kakao
2 ss kremfløte


Fremgangsmåte:

Pisk mykt, romtemperert smør, melis og vaniljeekstrakt til skikkelig lys og luftig smørkrem. Dette tar 3-4 minutter med elektrisk mikser (se tips). 

Tilsett kakaopulver og kremfløte. Pisk kremen i 1 minutt til. 

Sjokoladekremen er klar til bruk! 

 

 


Tips:

Denne sjokoladesmørkremen kan brukes som topping på sjokoladekake, langpannekaker eller sprøytes på cupcakes.

Se for eksempel Vaniljekake i langpanne med lys sjokoladekrem.

 




   

Lys sjokoladesmørkrem
Ingredienser

250 g smør
400 g melis
2 ts vaniljeekstrakt
3 ss kakao
2 ss kremfløte

Fremgangsmåte

Pisk mykt, romtemperert smør, melis og vaniljeekstrakt til skikkelig lys og luftig smørkrem. Dette tar 3-4 minutter med elektrisk mikser (se tips). 

Tilsett kakaopulver og kremfløte. Pisk kremen i 1 minutt til. 

Sjokoladekremen er klar til bruk! 

Tips

Denne sjokoladesmørkremen kan brukes som topping på sjokoladekake, langpannekaker eller sprøytes på cupcakes.

Se for eksempel Vaniljekake i langpanne med lys sjokoladekrem.

Desserter
Allergier og preferanser
Stikkord

4 kommentarer

Hei! Jeg har tenkt til å lage en langpanne kake til en klasse, går det an at jeg lager denne kremen en dag før kaken/og kremen skal spises?

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift