Brukere online: 72
Brukere i dag: 1451
Brukere siste 7 dager: 195577
Pannekaker:
6 egg
5 dl melk
5 dl hvetemel
2 ss sukker
50 g smør
Fyll:
blåbærsyltetøy eller annen type syltetøy
Visp egg, melk, mel, sukker og smeltet smør godt med en stålvisp. La røren hvile minst 30 min. Spe med litt vann eller melk dersom røren tykner underveis.
Stek tynne pannekaker i stekepanne. Bruk gjerne teflonpanne og formspray eller litt ekstra smør til stekingen.
Rull blåbærsyltetøysmurte pannekaker sammen og skjær dem i munnfullstore "stubber" som gjestene dine kan spise med fingrene.
Oppskriften på pannekaker som er gitt her er kjempegod, men du kan selvsagt lage "Pannekakestubber" av andre pannekakeoppskrifter også.
1 kommentar
Hei, Kristine. I denne
Hei, Kristine. I denne oppskriften har jeg kun små egg liggende, skal jeg fortsatt bruke 6 stk da? Og er det viktig med romtempererte egg/melk her? Blir spennende med oppskriften, jeg ønsker at de blir sprø i kantene og luftige og tynne ellers.
Skriv ny kommentar