Pannekakestubber

Pannekakestubber
Ingredienser

Pannekaker:
6 egg
5 dl melk
5 dl hvetemel
2 ss sukker
50 g smør

Fyll:
blåbærsyltetøy eller annen type syltetøy

Fremgangsmåte

Visp egg, melk, mel, sukker og smeltet smør godt med en stålvisp. La røren hvile minst 30 min. Spe med litt vann eller melk dersom røren tykner underveis.

Stek tynne pannekaker i stekepanne. Bruk gjerne teflonpanne og formspray eller litt ekstra smør til stekingen.

Rull blåbærsyltetøysmurte pannekaker sammen og skjær dem i munnfullstore "stubber" som gjestene dine kan spise med fingrene.

Tips

Oppskriften på pannekaker som er gitt her er kjempegod, men du kan selvsagt lage "Pannekakestubber" av andre pannekakeoppskrifter også.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Hei, Kristine. I denne oppskriften har jeg kun små egg liggende, skal jeg fortsatt bruke 6 stk da? Og er det viktig med romtempererte egg/melk her? Blir spennende med oppskriften, jeg ønsker at de blir sprø i kantene og luftige og tynne ellers.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift