Dette er en spennende konfektkake som inneholder Troika-sjokolade, hvilket gir en anelse bringebærsmak på sjokoladekaken. Kaken er lav og litt fuktig, slik konfektkaker skal være. I tillegg er kaken dekket med en deilig sjokoladeglasur laget på kokesjokolade, kremfløte og likør.
Denne banankaken er nydelig og søt av både utseende og smak.
Selve kakedeigen er den samme som du finner under oppskriften på Bananbrød, men denne banankaken er gjort litt mer spennende ved hjelp av jordbærglasur og jordbærstrøssel.
Dette er min favorittoppskrift på Brownies! Oppskriften passer til stor langpanne. Browniesene har en perfekt fløyelsmyk konsistens og en fantastisk god sjokoladesmak som står i nydelig kontrast til hasselnøttene. Lag disse en dag du har lyst til å virkelig skjemme bort deg selv...
Denne deilige marsipankaken har alltid vært mitt førstevalg ved besøk på konditori. Da jeg jobbet på Møllhausen konditori i Bogstadveien i min ungdom, var denne kaken alltid å finne i kakedisken og jeg kunne snike meg til et kakestykke i matpausen.
"Luganokake" består av luftig sukkerbrød fylt med et lag vaniljekrem og et lag lys sjokoladekrem. Kaken dekkes med pisket krem og grønn marsipan og pyntes med sjokoladedekor. Jeg har aldri klart å finne oppskriften noe sted, så jeg måtte komponere min egen - og kaken ble heldigvis akkurat slik jeg ville at den skulle bli!
Da jeg første gang serverte denne kaken ble jeg kraftig mobbet for min sans for symmetri. Men de måtte innrømme at de syntes ostekaken så kjempelekker ut, og etter at de begynte å spise var alle skjønt enige om at den smakte alldeles nydelig!!
Dette er enda en spennende variant av ostekake! Multefrøene gir litt tyggemotstand, hvilket står i kontrast til den fløyelsmyke ostefromasjen. Kjempesuksess for deg som liker multer!
"Skolebrød" har blitt en storfavoritt over hele landet og selges stort sett i alle konditorier, storkiosker og andre butikker som selger fersk gjærbakst. "Skolebrød" er imidlertid enkle å lage selv. - Dessuten er hjemmebakt alltid billigere og MYE bedre! Oppskriften gir 20 stk.
Ved å lage Rislapper utnytter du rester av risengrynsgrøt på en utmerket måte. Det er bare å tilsette litt egg, sukker og mel, og vips har du tryllet frem deilige lapper fra de kjedelige restene.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5171 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.