Hei dere!
Ja, nå er jeg ganske så happy og tilfreds, for nå er både tekst og design til den nye Det søte liv-boken ferdig. Jeg er SÅÅÅ fornøyd og gleder meg til å vise dere resultatet! Boken inneholder over 200 deilige kakeoppskrifter og kommer i bokhandelen i september en gang.
Jeg har tenkt å røpe konseptet og tittelen på boken i morgen, så følg med da hvis du er nysgjerrig.
I forbindelse med bokprosjektet har jeg bakt noen av klassikerne her fra Det søte liv om igjen, og blant de jeg valgte meg ut er Café Stings sjokoladekake, som er en av de mest besøkte kakeoppskriftene her på Det søte liv. Hvorvidt denne kaken faktisk stammer fra Café Sting i Stavanger eller ikke, er vel det mest debatterte temaet i kommentarfeltene her på bloggen, og jeg må skynde meg å si at jeg ikke vet svaret, men det som uansett er klart er at denne oppskriften gir en fantastisk god sjokoladekake!
Etter tips fra dere lesere, har jeg denne gangen laget kaken med dobbel porsjon sjokoladekrem.
Å nam, det var et kjempegodt tips!