Annonse: Soignon chèvre
Hei,
I dag blir det en herlig, fransk klassiker på Det søte liv. "Chèvre chaud" betyr "varm geitost", og her snakker vi hvit geitost av den ekte, franske varianten! Jeg bruker chèvre av merket Soignon, som har perfekt avbalansert chèvresmak - ikke for sterk og ikke for svak. Det fine med chèvren fra Soignon er dessuten at den fås kjøpt sylinderformet (både i stor og mindre varianter), som er svært så hendig, for da er det bare å skjære rullen i tykke skiver før oppvarming.
En klassisk Chèvre chaud serveres på sprø toast og sammen med deilig tilbehør: Ferske fiken, ristede pinjekjerner, karamelliserte valnøtter og noen få saladblader som drysses med hjemmelaget sennepsvinaigrette som dressing. Jeg brukte også en kjempegod kvedegelé. Så toppes det hele med flytende honning og en liten kvast frisk timian.
Så godt! ♥
Previous Slide
Next Slide
FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinLinkedinEmail
Add this ID to the plugin's Hide Photos setting: