Brukere online: 72
Brukere i dag: 1389
Brukere siste 7 dager: 195583
Annonse: Freia
Hei på deg – og god 2. søndag i advent!
Stresser du med alt som burde gjøres før jul?
Husk å puste og forenkle der du kan. Her kan jeg i hvert fall tipse deg om enkel julekonfekt, som du lager i en fei!
Dette er kjempegode sjokoladetrøfler med Dronning kokesjokolade og Krokanrull. Blandingen av kokesjokolade og melkesjokolade gjør sjokoladetrøflene passe milde på smak, og krokanen fra Krokanrull gir herlig crunch.
Trill gjerne sjokoladetrøflene i fargerikt kakestrøssel!
Ingredienser:
♥ 1,5 dl kremfløte
♥ 150 g Dronning kokesjokolade
♥ 3 pk Krokanrull (210 g)
Pynt:
♥ 1 pk Freia kakestrøssel
Fremgangsmåte:
Varm opp kremfløten.
Del sjokoladen i biter og ha bitene i kjelen med den varme fløten. La sjokoladen smelte i den varme fløten på svak varme og rør blandingen jevn.
Sett kjelen i kjøleskapet over natten.
Dagen etter vil sjokoladefløten ha stivnet.
Bruk en skje til å ta ut teskjestore biter.
Trill disse til kuler som rulles i kakestrøssel.
Dette er litt klissete, så vask hendene ofte.
De ferdige kulene settes på et bakepapirdekket brett, som deretter settes i kjøleskapet i et par timer slik at sjokoladetrøflene stivner.
Når kulene er faste, kan de stables sammen i en boks med matpapir mellom lagene.
Settes kaldt frem til servering.
Deilige sjokoladetrøfler med mild smak!
Nydelige!
Tips:
♥ Både Dronning kokesjokolade og Krokanrull er fra Freia og fås kjøpt i de aller fleste dagligvarebutikker.
♥ Du kan lage trøflene med bare Krokanrull dersom du ønsker dem lysere. Bruk i så fall 350 g Krokanrull (5 ruller) i oppskriften.
♥ Krokantrøflene har lang holdbarhet. Oppbevar trøflene kjølig så de ikke blir klissete.
♥ Krokantrøfler er kjempegodt egnet som spiselig julegave!
♥ Se også oppskrift på Firkløvertrøfler som er basert på lignende oppskrift.
Mmmmm.....
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 1,5 dl kremfløte
♥ 150 g Dronning kokesjokolade
♥ 3 pk Krokanrull (210 g)
Pynt:
♥ 1 pk Freia kakestrøssel
Varm opp kremfløten. Del sjokoladen i biter og ha bitene i kjelen med den varme fløten. La sjokoladen smelte i den varme fløten på svak varme og rør blandingen jevn. Sett kjelen i kjøleskapet over natten.
Dagen etter vil sjokoladefløten ha stivnet. Bruk en skje til å ta ut teskjestore biter. Trill disse til kuler som rulles i kakestrøssel. Dette er litt klissete, så vask hendene ofte. De ferdige kulene settes på et bakepapirdekket brett, som deretter settes i kjøleskapet i et par timer slik at sjokoladetrøflene stivner.
Når kulene er faste, kan de stables sammen i en boks med matpapir mellom lagene.
Settes kaldt frem til servering.
♥ Både Dronning kokesjokolade og Krokanrull er fra Freia og fås kjøpt i de aller fleste dagligvarebutikker.
♥ Du kan lage trøflene med bare Krokanrull dersom du ønsker dem lysere. Bruk i så fall 350 g Krokanrull (5 ruller) i oppskriften.
♥ Krokantrøflene har lang holdbarhet. Oppbevar trøflene kjølig så de ikke blir klissete.
♥ Krokantrøfler er kjempegodt egnet som spiselig julegave!
♥ Se også oppskrift på Firkløvertrøfler som er basert på lignende oppskrift.
1 kommentar
Det ser veldig kreativt og
Det ser veldig kreativt og deilig ut! Sørg for å gjøre en slik nyttårsfest i selskapet mitt.
Skriv ny kommentar