Firkløvertrøfler

Annonse: Freia

Hei igjen,

I tillegg til Krokanrulltrøflene som jeg viste deg tidligere i dag, vil jeg tipse deg om hvordan du like enkelt kan lage kjempepopulære Firkløvertrøfler.

Siden det er jul – og fordi jeg er veldig glad i appelsinsjokolade – ville jeg teste ut å bruke Firkløver appelsin med havsalt. Det ble super-vellykket!

Jeg ble utrolig glad da jeg oppdaget Firkløver med appelsinsmak. Wow, så digg sjokolade!

Disse Firkløvertrøflene er også digge! Smile  

 

Ingredienser:

♥ 1,5 dl kremfløte
♥ 200 g Dronning kokesjokolade
♥ 200 g Firkløver appelsin med havsalt

Pynt:
♥ 70 g Freia mandelflak (2 pk)

 

Fremgangsmåte:

Varm opp kremfløten.

Del sjokoladen i biter og ha bitene i kjelen med den varme fløten. La sjokoladen smelte i den varme fløten på svak varme og rør blandingen jevn.

Sett kjelen i kjøleskapet over natten.

 

 

Dagen etter vil sjokoladefløten ha stivnet.

Bruk en skje til å ta ut teskjestore biter.

Trill disse til kuler som rulles i knuste mandelflak.

 

 

Dette er litt klissete, så vask hendene ofte.

De ferdige kulene settes på et bakepapirdekket brett, som deretter settes i kjøleskapet i et par timer slik at sjokoladetrøflene stivner.

 

 

Når kulene er faste, kan de stables sammen i en boks med matpapir mellom lagene.

Settes kaldt frem til servering.

 

 

Utrolig gode sjokoladetrøfler med Firkløver appelsin!

 

 

Så enkelt, så godt!

 

 

Tips:

♥ Både Dronning kokesjokolade og Firkløver appelsin med havsalt er fra Freia og fås kjøpt i de aller fleste dagligvarebutikker. Du kan så klart like gjerne bruke vanlig Firkløver i denne oppskriften hvis du foretrekker det.

 


♥ Du kan lage trøflene med bare Firkløver dersom du ønsker dem lysere. Bruk i så fall 400 g Firkløver i oppskriften. 

 

 

♥ Firkløvertrøflene har lang holdbarhet. Oppbevar trøflene kjølig så de ikke blir klissete.

♥ Firkløvertrøfler er kjempegodt egnet som spiselig julegave!

 

Kos deg med disse supergode Firkløvertrøflene!

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Firkløvertrøfler
Ingredienser

♥ 1,5 dl kremfløte
♥ 200 g Dronning kokesjokolade
♥ 200 g Firkløver appelsin med havsalt

Pynt:
♥ 70 g Freia mandelflak (2 pk)

Fremgangsmåte

Varm opp kremfløten. Del sjokoladen i biter og ha bitene i kjelen med den varme fløten. La sjokoladen smelte i den varme fløten på svak varme og rør blandingen jevn. Sett kjelen i kjøleskapet over natten.

Dagen etter vil sjokoladefløten ha stivnet. Bruk en skje til å ta ut teskjestore biter. Trill disse til kuler som rulles i knuste mandelflak. Dette er litt klissete, så vask hendene ofte.

De ferdige kulene settes på et bakepapirdekket brett, som deretter settes i kjøleskapet i et par timer slik at sjokoladetrøflene stivner.

Når kulene er faste, kan de stables sammen i en boks med matpapir mellom lagene. Settes kaldt frem til servering.

Tips

♥ Både Dronning kokesjokolade og Firkløver appelsin med havsalt er fra Freia og fås kjøpt i de aller fleste dagligvarebutikker. Du kan så klart like gjerne bruke vanlig Firkløver i denne oppskriften hvis du foretrekker det.

♥ Du kan lage trøflene med bare Firkløver dersom du ønsker dem lysere. Bruk i så fall 400 g Firkløver i oppskriften. 

♥ Firkløvertrøflene har lang holdbarhet. Oppbevar trøflene kjølig så de ikke blir klissete.

♥ Firkløvertrøfler er kjempegodt egnet som spiselig julegave!

 

Kakekategori
Desserter
Sesong
Allergier og preferanser

5 kommentarer

Hei! Når jeg lager trøfler så smelter sjokoladen så fort jeg begynner å rulle de til kuler. Sist så fløt de utover bakepapiret. Hva gjør jeg galt?

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift