Krokanrulltrøfler

Annonse: Freia

Hei på deg – og god 2. søndag i advent!

Stresser du med alt som burde gjøres før jul?

Husk å puste og forenkle der du kan. Smile  Her kan jeg i hvert fall tipse deg om enkel julekonfekt, som du lager i en fei!

Dette er kjempegode sjokoladetrøfler med Dronning kokesjokolade og Krokanrull. Blandingen av kokesjokolade og melkesjokolade gjør sjokoladetrøflene passe milde på smak, og krokanen fra Krokanrull gir herlig crunch.

Trill gjerne sjokoladetrøflene i fargerikt kakestrøssel!

 

 

Ingredienser:

♥ 1,5 dl kremfløte
♥ 150 g Dronning kokesjokolade
♥ 3 pk Krokanrull (210 g)

Pynt:
♥ 1 pk Freia kakestrøssel

 

Fremgangsmåte:

Varm opp kremfløten.

Del sjokoladen i biter og ha bitene i kjelen med den varme fløten. La sjokoladen smelte i den varme fløten på svak varme og rør blandingen jevn.

Sett kjelen i kjøleskapet over natten.

 

 

Dagen etter vil sjokoladefløten ha stivnet. 

Bruk en skje til å ta ut teskjestore biter.

Trill disse til kuler som rulles i kakestrøssel.

 

 

Dette er litt klissete, så vask hendene ofte.

 

 

De ferdige kulene settes på et bakepapirdekket brett, som deretter settes i kjøleskapet i et par timer slik at sjokoladetrøflene stivner. 

 

 

Når kulene er faste, kan de stables sammen i en boks med matpapir mellom lagene. 

Settes kaldt frem til servering.

 

 

Deilige sjokoladetrøfler med mild smak!

 

 

Nydelige!

 

 

Tips:

♥ Både Dronning kokesjokolade og Krokanrull er fra Freia og fås kjøpt i de aller fleste dagligvarebutikker.

 

 

♥ Du kan lage trøflene med bare Krokanrull dersom du ønsker dem lysere. Bruk i så fall 350 g Krokanrull (5 ruller) i oppskriften.

 

 

♥ Krokantrøflene har lang holdbarhet. Oppbevar trøflene kjølig så de ikke blir klissete.

♥ Krokantrøfler er kjempegodt egnet som spiselig julegave!

♥ Se også oppskrift på Firkløvertrøfler som er basert på lignende oppskrift. 

 

Mmmmm..... Yum  

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Krokanrulltrøfler
Ingredienser

♥ 1,5 dl kremfløte
♥ 150 g Dronning kokesjokolade
♥ 3 pk Krokanrull (210 g)

Pynt:
♥ 1 pk Freia kakestrøssel

Fremgangsmåte

Varm opp kremfløten. Del sjokoladen i biter og ha bitene i kjelen med den varme fløten. La sjokoladen smelte i den varme fløten på svak varme og rør blandingen jevn. Sett kjelen i kjøleskapet over natten.

Dagen etter vil sjokoladefløten ha stivnet. Bruk en skje til å ta ut teskjestore biter. Trill disse til kuler som rulles i kakestrøssel. Dette er litt klissete, så vask hendene ofte. De ferdige kulene settes på et bakepapirdekket brett, som deretter settes i kjøleskapet i et par timer slik at sjokoladetrøflene stivner. 

Når kulene er faste, kan de stables sammen i en boks med matpapir mellom lagene. 

Settes kaldt frem til servering.

Tips

♥ Både Dronning kokesjokolade og Krokanrull er fra Freia og fås kjøpt i de aller fleste dagligvarebutikker.

♥ Du kan lage trøflene med bare Krokanrull dersom du ønsker dem lysere. Bruk i så fall 350 g Krokanrull (5 ruller) i oppskriften.

♥ Krokantrøflene har lang holdbarhet. Oppbevar trøflene kjølig så de ikke blir klissete.

♥ Krokantrøfler er kjempegodt egnet som spiselig julegave!

♥ Se også oppskrift på Firkløvertrøfler som er basert på lignende oppskrift. 

 

Kakekategori
Desserter
Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Det ser veldig kreativt og deilig ut! Sørg for å gjøre en slik nyttårsfest i selskapet mitt.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift