Brukere online: 154
Brukere i dag: 1146
Brukere siste 7 dager: 195605
400 g kokesjokolade
200 g smør
7 egg
7 dl sukker
5 dl hvetemel
4 ts vaniljesukker
Pynt:
50 g hasselnøtter
Smelt smør og sjokolade i en kjele. Avkjøl til lunken. Rør sammen egg og sukker med stålvisp (ikke visp eggedosis!). Bland i sjokoladesmøret og deretter hvetemel og vaniljesukker. Rør raskt sammen til en jevn deig.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Dryss over fint hakkede hasselnøtter. Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30-35 min. Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del kaken i firkanter.
Kaken er svært holdbar innpakket i plast i kjøleskapet. "Browniesene" er også ypperlige å fryse!
Skriv ny kommentar