Brukere online: 1590
Brukere i dag: 8869
Brukere siste 7 dager: 195512
150 g smør
1 egg
150 g sukker
85 g brunt sukker (Demerara)
85 g hvetemel
65 g kokos
65 g havregryn
2 ts vaniljesukker
1 ts natron
Bland alle de tørre ingrediensene i en bakebolle. Smelt og avkjøl smøret. Pisk egget lett med en gaffel og bland med det avkjølte smøret. Rør smørblandingen sammen med det tørre til du får en grynete masse. La deigen stå og svelle i kjøleskapet i 30 min.
Form teskjestore kuler. Ha kulene på bakepapirkledde stekeplater med god avstand (ca 10 stk på hver plate). Trykk kulene lett flate.
Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 10 min (kakene flyter ut under steking). Avkjøl kakene en stund på platen før du forsiktig flytter dem over på rist med en stekespade. Avkjøl kakene helt før du har dem i kakeboksen.
Oppbevar kakene i en tett kakeboks. Da holder de seg sprø lenge.
Skriv ny kommentar